FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan.Foto: CHRISTOF STACHE
Jalgpall
30. september 2015, 18:32

Klavani ja Augsburgi suur mure: pole aega trenni teha!

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg jätkab homme mängudega Euroopa liiga alagrupiturniiril, kui võõrustatakse Serbia klubi Belgradi Partizani. Tegemist on Augsburgi läbi aegade esimese eurosarjamatšiga koduväljakul.

Pikkisilmi oodatud hooaeg pole aga Augsburgi jaoks soovitud moel kulgenud - Bundesligas on seitsmest mängust kirjas vaid neli punkti, mis annab mullu viiendana lõpetanud klubile 18 meeskonna seas 16. koha. Euroopa liiga avamatšis võideti Bilbao Athletici vastu poolaeg 1:0, aga kaotati mäng 1:3.

Peatreener Markus Weinzierli sõnul valmistab meeskonnale probleeme harjumuspärasest tihedam mängugraafik. "Me ei ole omadega täitsa rabas, aga peame teatud väikeseid asju paremini tegema. Probleem seisneb tõigas, et saame tiheda graafiku tõttu harjumuspärasest palju vähem trenne teha," sõnas Weinzierl.

Sarnaselt ülejäänud Augsburgi meeskonnale on liimist lahti olnud ka Klavan, kes oli Bilbao vastu (osaliselt) süüdi kahe värava sünnis. Siiani pole Weinzierl Eesti kaptenit siiski algkoosseisust kukutanud ja ükski märk ei viita, et see juhtuks ka homsesmängus Partizaniga.

Kohtumine Augsburgis algab Eesti aja järgi kell 20, otseülekande teeb Viasat Sport Baltic.