Ungarlasest kohtunik Viktor Kassai.Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
1. oktoober 2015, 09:33

Kas Viktor Kassaid on võimalik kiita? Van Gaal: iga kohtunik sellist penaltit ei annaks (6)

Ütle "Viktor Kassai" ja iga Eesti jalgpallikoondise fänn tõmbub samasugusesse asendisse nagu Hispaanias härg punast rätti nähes. Eile leidus aga mees, kes kiitis ungarlasest kohtunikku, ning loomulikult tegi seda penalti saanud võitjate poole esindaja.

Manchester United alistas Meistrite liigas Wolfsburgi 2:1 ning peatreener Louis van Gaali sõnul oli tema hoolealustel ka veidi õnne. ManU oli taga 0:1, kui Kassai osutas pärast Saksa klubi poolkaitsja Daniel Caligiuri käega mängimist penaltipunktile - Juan Mata realiseeris karistuslöögi kindlalt.

Van Gaal hindas otsust korrektseks, kuid tõdes, et tema hinnangul ei julge paljud kohtunikud sellist vilet anda. "On kohtunikke, kes sellise vea korral ei vilista. Meil oli õnne, et täna vilistati," ütles van Gaal pressikonverentsil. "Olin esimesel poolajal meeskonnaga rahul, sest mängisime väga hästi - muidugi mitte esimesed viis minutit. Seejärel lõime palju võimalusi, mida ei suutnud kahjuks realiseerida. Vahel vajad veidi õnne. Teisel poolajal tulime uue hooga peale ja lõime ilusa värava," võttis 2:1 võitnud meeskonna juhendaja õhtu kokku.

VAATA VIDEOT (penaltiolukord alates 0.55st) ja kommenteeri, kas Kassai langetas õige otsuse!