Väljakutseid armastav Valmo Kriisa leiaks Läti liigas osalemisest kindlasti motivatsiooni.Foto: MATI HIIS
Korvpall
1. oktoober 2015, 11:06

Valga/Valka mänedžer: loodame Kriisaga kaubale saada, ta käis juba trennis (1)

Lätis algab liigakorvpalli hooaeg mõni päev varem kui Eestis ning mõlemal rindel osalev Valga/Valka Maks ja Mooritsa meeskond võõrustab ülehomme avamängus Jurmalat. Mänedžer Antti Vasar loodab, et piirilinna meeskonna eest jookseb väljakule ka Valmo Kriisa.

"Valmo käis teisipäeval meie trennis. Selle järgi küll ei saaks aru, et tema vanus on juba niisugune nagu on (41 aastat - toim). Tema liikumist väljakul jälgides võtaks 12 aastat küll passist maha," kiitis Vasar.

Samas tõdes ta, et kokkuleppele pole viimastel hooaegadel Tartu Rockis mänginud mehega veel jõutud. "Eks siin ole klassikaline seis, et mängija soovib rohkem, kui on klubi hetkevõimalused. Aga töötame edasi, räägime Kriisaga homme uuesti ja püüame leida kuldset keskteed. Laupäeval toimub Valgas ajalooline mäng - esimene Läti meistrivõistluste kohtumine Eestimaa pinnal. Loodan kogu hingest, et saame siis Kriisat väljakul näha," rääkis Vasar.

Valga/Valka kontseptsioon on 6 eestlast/6 lätlast. Uute lõunanaabritena on meeskonnas Kristaps Kanbergs, Jekabs Rozitis ja mitme aasta eest Kalev/Cramos testimisel käinud Martinš Berkis, mullustest tuttavatest jätkavad Jurijs Aleksejevs ning Kalvis ja Edgars Kruminš. Eestlastest on praegu nimekirjas Kristo Saage, Kristjan Evart, Viljar Veski, Brendon Paidra ja Erik Kerk ning kuuendat kohta hoiab Vasar Kriisale.