Ragnar Klavan (paremal) maadlemas Robert Lewandowskiga.Foto: Bernd Feil/M.i.S./Pixathl/SIPA
Jalgpall
2. oktoober 2015, 15:30

Augsburgi meedia: peatreener üritas kehvas vormis Klavani eemale jätmisega meeskonna kaitset parandada (1)

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi Augsburgi peatreener Markus Weinzierl üritas eile Klavani eemale jätmisega meeskonna kaitseliini Euroopa liigas Belgradi Partizani tugevdada, vahendas Presse Augsburg.

Kui läinud hooajal oli 29aastane viljandlane Saksamaa kõrgliiga üks paremaid keskkaitsjaid, siis tänavust hooaega pole Klavan säärase hooga jätkanud. Nii lasub eestlase õlul süü või osaline süü mitme värava puhul, kuigi hooaeg on alles noor.

Presse Augsburgi sõnul üritas Weinzierl eilse algkoosseisuga muuta meeskonda rünnakul efektiivsemaks ja kaitses tugevamaks. Tagaliinist oli lisaks Klavanile puudu kreeklasest vasakkaitsja Kostas Stafylidis, kes sel hooajal pidevalt Weinzierli valikusse kuulunud on.

Väljaanne jätkab, et kuigi 40aastane sakslane tegi algkoosseisus mitmeid muudatusi, ei näidanud end heast küljest näiteks keskkaitsja Jeong-Ho Hong ega äärekaitsja Markus Feulner, kuigi Augsburgi ründemäng oli tasemel.

"Lõime palju võimalusi, kuid ei suutnud neid realiseerida. Partizani löödud tabamused olid aga liiga lihtsad," sõnas pettunud Weinzierl mängujärgselt.

Kehva hooaja alguse järel on Augsburg Euroopa liigas pärast kahte mängu null punktiga viimasel kohal, kahes järgmises voorus mängitakse AZ Alkmaariga. Bundesligas hoiab Klavani leivaisa pärast seitset mängu nelja punktiga alles 16. kohta.