Videointervjuu Aivar LilleveregaVideo: Alar Truu
Evald Tipneri karikas
4. oktoober 2015, 17:24

ÕHTULEHE VIDEO | Tuleviku peatreener Aivar Lillevere: pole ime, kui Ahjuperat sel aastal näeme

Evald Tipneri karikavõistluste 1/16-finaalis pisikese üllatuse sepistanud ja 2:1 FC Infoneti alistanud Viljandi Tuleviku peatreener Aivar Lillevere sõnas pärast vägevat võitu, et tegelikult polnud tema hoolealused neljapäevasest liigamängust täielikult taastunud.

"Tulemus on muidugi positiivne, aga oli näha, et me polnud värsked. Väga raskelt tuli," sõnas Lillevere videointervjuus Õhtulehele. Meenutuseks, samad meeskonnad kohtusid Premium liiga raames neljapäeval Lasnamäel, kus jäi tulemusega 2:1 peale Infonet.

Kui jutuks tuli hooaja alguses võistkonda registreeritud ründaja Jarmo Ahjupera seis, siis poetas Lillevere huvitava vihje: "Arvan, et pole ime, kui me teda veel sel aastal näeme."

Viljandi oma poiss Ahjupera on terve hooaja tegelenud vigastusest taastumisega. Tuleviku trenni on ta jõudnud vaid korra. "Jarmo on isegi korra meil trennis käinud, oleme rääkinud ja leppisime kokku, et ta tegeleb endaga, aga liitub võistkonnaga siis, kui ta on 100% valmis ja terve," selgitas Lillevere 31aastase ründaja seisu.

Vaata Õhtulehe videost lisaks, mida Lillevere sõnas ebaedu kohta Premium liigas, kui palju võib seostada Tuleviku punktimõõna Joonas Tamme lahkumisega,