Spordivaria

Sünge ennustus: Eesti lahkub Rio olümpialt tühjade kätega (7)

LISA KOMMENTAAR

Medalid13. detsember 2015, 23:36
RIOst saavad medali seekord hoopis jalgratturid. Pidage seda meeles. Nad on küpses eas ja pole päris läbi veel kõrvetatud.
Osvald Okas7. oktoober 2015, 16:29
No mina olen ju parem kui need sportlased,aga ei lähe markki täis tegema.Kui kulda ei tule siis ülejäänu pole nimetamist väärt.Jääge kodu ja annetage raha lastele - tulevastele sportlastele.
Irw Blää7. oktoober 2015, 16:05
Igasugune peavoolumeedia tuleks lihtsalt ja konkreetselt oma pasa avaldamisega perse saata. Ja seda avalikult!
Pluss veel see, et meediasse tööle palgatud inimesed on TÄIELIKUD kirjaoskamatud.
Kogu Eesti meedia mädaneb peast ja pealikest.
Sass7. oktoober 2015, 14:06
Vaatamata sellele, et mustlaste delegatsioon ei võida ühtegi ala, naasevad nad vähemalt viie kullaga
purjetaja7. oktoober 2015, 13:19
kanister7. oktoober 2015, 13:04
Miskipärast kultiveeritakse Eestis sellist joont, et vat sa pead olema edukuas, muidu on sünge ja katastroof jne. Edukas äris, spordis, perekonnas. No ei kuma meile sealt Riost medalit, no ja siis? Samas muidugi pole mõtet sinna saata ka selliseid, kes pea kolmkümmend aastat on oma "purakat" ja läbimurret oodanud, et vat nüüd tuleb. Ei tule. Suusatamises selliseid näiteid terve koondis täis.
realist7. oktoober 2015, 12:41
no mis suur hirmutamine see siis on,ega seepärast küll midagi ei juhtu ,ei saa ,ei saa.Neid riike on küll kes kunagi pole võitnud medaleid ja kes ei käigi olümpial.On nüüd asi mille pärast pabistada.Kasvavad kunagi uued sportlased ,kes jälle suudavad ja ongi kõik.Seniks edu neile kes tegutsevad.