Mart Poom nurjamas Michael Oweni pealelöökiFoto: MARIANNE LOORENTS
Jalgpall
8. oktoober 2015, 16:48

Mart Poom: ütlesin kaks korda Man Unitedile „ei" (5)

Eilsed Inglismaa ajalehed pöörasid EM-valikmänguga Eestile üpris vähe tähelepanu. Peamised teemad olid FIFA skandaal, Jürgen Kloppi peatne saamine Liverpooli peatreeneriks ning Albionil jätkuv ragbi MM.

Inglismaa – Eesti EM-valikmängu käsitleti peamiselt võtmes, et Wayne Rooney pigem ei mängi ja tema asemel juhib ründeliini Theo Walcott. Eile pärastlõunal saabus kinnitus, et nii see täpselt ongi. Aga natuke leiti ruumi ka Eestile. Nimelt oli The Sun teinud lühikese usutluse Mart Poomiga.

„Inglismaa on juba EMile jõudnud, mis annab meile hea võimaluse. Kui mina 2007 Inglismaa vastu mängisin, kubises meeskond superstaaridest nagu David Beckham, Steven Gerrard ja Michael Owen, ent nüüd on koosseisus head noored jalgpallurid. Inglismaa on kiire ja näljane," sõnas Poom.

Lisaks meenutas ta oma aega Derby County's ja seda, kuidas Manchester United peatreener Alex Ferguson teda värvata proovis. „Ferguson proovis mind kaks korda enda meeskonna varuväravavahiks tuua, aga me ei nõudnud Derby'lt, et nad mul minna laseksid ja teenisin seeläbi fännide lugupidamise."