Gloria Govan.Foto: MAVRIXONLINE.COM
Kõmu
9. oktoober 2015, 11:52

FOTO NAISEST | NBA klubi peatreener semmib Matt Barnes'i rinnaka abikaasaga, kuigi naine on mängijaga abielus

New York Posti väitel semmib korvpalliliiga NBA klubi New York Knicksi peatreener Derek Fisher näitlejatari Gloria Govaniga, kuigi naine on abielus NBAs mängiva Matt Barnes'iga.

35aastane Memphis Grizzlies'is mängiv Barnes ja 45aastane Govan abiellusid kolm aastat tagasi, kuid väidetavalt pole paar enam armunud ning on üksteisest eemaldunud. Barnes andis jaanuaris sisse ka lahutuse.

Posti teatel sai ääremängija hiljuti oma poegadelt teada, et Fisher on nende majas ning semmib Govaniga. Ääremängija otsustas seepeale kohale sõita, et allika väitel treenerile kere peale anda. Muide, Fisher ja Barnes mängisid kunagi koos Los Angeles Lakersis.

"Peksin ta tagaaiast elutuppa ning sülitasin Govanile näkku," seisis väidetavalt tekstisõnumis, mille Barnes oma sõbrale saatis. Samas selgitas üks Fisherile lähedal seisev inimene, et tegelikult suurt kaklust polnud.

Kuigi kohale kutsuti ka politsei, lahkus 41aastane juhendaja sündmuskohalt enne, kui ametivõimud kohale jõudsid. Hoolimata sellest, et Barnes Fisherit ründas, ei kavatse Knicksi peatreener mängijale süüdistust esitada.