Raul Must ja treener Mart Siliksaar pärast eilset võidukat veerandfinaalmängu.Foto: Mark Phelan / Euroopa sulgpalliliit
Spordivaria
10. oktoober 2015, 17:24

Treener Siliksaar: Raul Mustas on sisu nii palju, et ületab kõik jalgpalli- ja võrkpallikoondislased! (2)

Eesti esireket Raul Must jõudis Hollandis Almeres veel ühe raske võiduga finaali, ta pidas teist päeva järjest rohkem kui tunni aja pikkuse mängu. Treener Mart Siliksaar rõhutas: "Raulis on sisu nii palju, et ületab kõik jalgpalli- ja võrkpallikoondislased!"

Poolfinaal Emil Holstiga kulges kaks ja pool geimi tasavägiselt. "Esimese geimi keskpaigas jooksis Raulil vahepeal kops kokku, aga õnneks sai ta hingamise peagi uuesti lahti, hoidis geimi lõpus palli kokkulepitult võrgus ning tegutses otsustavatel punktidel julgelt ja veatult," rääkis Siliksaar.

"Teises geimis mängis vastane väga hästi, surus oma rütmi peale ja Raul ei saanudki oma mängu kätte. Kolmanda geimi keskpaigas lõi vastane aga paaril korral väga napilt auti ning läks sellest nii närvi, et Raulil oli edaspidi vaja ainult pall korralikult mängus hoida ja oma rumalustest hoiduda. Ka tema füüsis kestis paremini," võttis Siliksaar 21:18, 17:21, 21:11 lõppenud mängu kokku.

Musta finaalivastase Ajay Jayarami kohta tõdes aga juhendaja, et ehkki tolle edetabelikoht on hetkel 26., näitab hindu viimasel ajal maailma esikümne tasemel mängu. "Loomulikult läheme võitlema, aga lubada midagi ei saa," vaatas Siliksaar homse poole.