Eesti jalgpallikoondise pressikonverents enne mängu Šveitsiga.Video: Laura Oks
Sport TV
11. oktoober 2015, 19:28

ÕHTULEHE VIDEO | Magnus Pehrsson, Sander Puri ja Ken Kallaste Eesti pressikonverentsil

Eesti jalgpallikoondis lõpetab EM-valiksarja esmaspäeval, kui kell 21.45 võõrustatakse Lillekülas finaalturniiri koha kindlustanud Šveitsi meeskonda.

Mängu-eelsel pressikonverentsil osalesid lisaks peatreener Magnus Pehrssonile Sander Puri ja Ken Kallaste.

Pehrsson: "Tervise poolest on asjad korras. Meditsiinipersonal kinnitas, et kõik 23 meest saavad homme vajadusel mängida. Teeme nüüd lühikese trenni ja koosseisu otsuse homme pärastlõunal. Eesmärk on, et väljakul oleks värske meeskond.

Mida Šveitsilt oodata? „Praegu on keeruline öelda, kes täpselt Šveitsi eest mängivad. Oleme valmistunud erinevate koosseisude jaoks. Nende stiil on üldiselt sama. Meie prioriteet on kaitsta väga hästi. Reedel Inglismaa vastu nägi paiguti ka seda, kuidas suutsime ise mängu ja palli kontrollida. Nii palli valdamise kui kontrarünnakute osas tahame esineda paremini.

Šveitsi võtmemängija on Xherdan Shaqiri, kui ta väljakule saab. Enamik rünnakuid käib läbi tema. Šveits on ründav meeskond, kelle äärekaitsjad on kõrgel, mille osas peame olema tähelepanelikud. Nad on kvaliteetne meeskond."

Puri: "Kodumäng ju, seega on vaja rohkem rünnata ja momente luua, kui võõrsil Inglismaa vastu. Valiksarja viimane mäng kah, mis siin ikka tagasi hoida!"

Kallaste: "Tahaks valiksarja ilusti ära lõpetada, ikka väravaga. Ju need võimalused tekivad."