PLAKSUKADALIPP: Mängijad lõid fännipubisse saabudes iga fänniga ka patsu.Foto: Viljar Voog
Võrkpall
12. oktoober 2015, 00:10

FOTOD | Võrkpallikoondis käis Torino pubis fännidega kohtumas: meil on täna kuiv seadus!

Eesti võrkpallikoondis leidis pärast Horvaatia 3:0 alistamist aega külastada ka fännipubi John Lennon, kus saadi kallistused ja suudlused lähedastelt, läbiti plaksukadalipp ning saadi teada oma järgmine vastane.

„See tänane võit on kindlasti ka teie võit! Ilma teieta oleks kõvasti raskem," ütles fännidele ja lähedastele kõne pidanud koondise kapten Kert Toobal. „Ma arvan, et täna Horvaatia mehed vaatasid ja tundsid end halvasti, et neil selliseid inimesi kaasas pole!

Loodan, et nende päevade jooksul me pakkusime teile piisavas koguses häid emotsioone, et see hästi pikk maa, mille te siia tulite, oli seda väärt. Suur-suur tänu kogu meeskonna poolt! Aga tee pole veel läbi!"

Klaase mängijad fännidega kokku ei löönud. Toobal: „Meil on täna kuiv seadus, hommikul kell 10 sõidame välja, tuleb trenn ja hakkame valmistuma ... Ma ei teagi kellega mänguks."
Fännikoor: „Serbia!"

„Kui Serbia, siis Serbia! (Naerupaus – toim) Vastased on sellised, kellest maailmas enam paremaid sel aastal pole: Prantsusmaa Maailmaliiga esimene, Serbia teine, Itaalia maailmakarika teine – päris hea mõõdupuu! Ma loodan, et meil on piisavalt jaksu ja tahtmist teha ka Serbial meel mõrudaks," lõpetas Toobal peaaegu tunni aja pikkuseks veninud pubikülastuse.