Karolis PetrukonisFoto: ALDO LUUD
Korvpall
14. oktoober 2015, 13:18

TÜ/Rocki mängumees Petrukonis: kõige tüütum minu pikkuse juures on ustest läbi minemine

TÜ/Rocki mängumees Karolis Petrukonis andis klubi koduleheküljele intervjuu, kus rääkis muuhulgas ka Leedu koondisest EMil ning mis tema pikkuse (212 cm) juures talle kõige enam meelehärmi teeb. 

Sa oled mõistagi ennegi Tartus olnud, aga mul on tunne, et fännid ei tea sinust kuigi palju, andsid ju vaid ühe intervjuu, kui eelmise hooaja alguses tulid. Kuidas sa ennast fännidele tutvustaksid?

Olen suur kutt Leedust, oma teisel hooajal siin, mulle väga meeldib. Suurepärane meeskond, suurepärased tiimikaaslased, mulle meeldib treener ja töötajad – lihtsalt hea meel on tagasi olla. Ma olen tegelikult päris lahe, jah. (naerab) Võtan asju üsna kergelt, mul võtab aega, et kedagi tundma õppida, aga ma saan hästi läbi kõigi tiimikaaslastega, teeme nalja, räägime omavahel. Mulle meeldib enda ümber hea õhustik luua.

Kuidas võrdleksid end väljakul ja väljakult eemal? Meie näeme sind ju eelkõige ainult väljakul.
Ma ei teagi, raske küsimus. Väljakul püüan olla workmode’is. Muidu olen see tüüp, kes nalja teeb, aga väljakul on oluline töö, kuulan juhiseid ja võtan asja tõsiselt.

Mõned lõbusamad küsimused ka: kui suures identiteedikriisis sa septembris olid, kui Eesti Riias Leedu vastu mängis?

No ma olin muidugi 100% Leedu poolt, aga me ei mänginud nii hästi ja teie jälle mängisite väga-väga hästi. Ju õnn oli vist seekord meie poolel?

Mis on kõige tüütum asi 212cm pikk olemise juures? 
Oi, palju asju – ustest läbi minemine, riiete leidmine on alati probleem, autod muidugi… Mingit üht konkreetset asja ei olegi, ma olen lihtsalt sellega harjunud, ega ma ju muud ei tea. (naerab)

Loe täispikka intervjuud SIIT.