Raul MustFoto: MATI HIIS
Spordivaria
14. oktoober 2015, 21:25

Kahekordsele olümpiavõitjale lahinguga kaotanud Raul Must: tegin elu mängu (2)

Taani lahtiste meistrivõistluste põhiturniiri avaringis 15:21, 18:21 kahekordsele olümpiavõitjale Dan Linile kaotanud Raul Must jäi oma tänase esitusega rahule.

„Võtsin Hollandi kogemuse kaasa ja suutsin kvaliteedilt juurde panna. Mängisin kahekordse olümpiavõitja vastu suure publiku ees elu mängu,“ sõnas Must Õhtulehele. „Suutsin lõdvestuda ja enda taseme välja mängida. Olin ühes geimis küllaltki lähedal ka võidule – see näitab, et on potentsiaali edasi minna ja olümpial hästi esineda.“

Must kinnitas, et kätt ta nimeka vastase vastu ei väristanud. „Selles oligi asi, et mängisin enda mugavustsoonis. Oli hea olla, valisin õige taktika, polnud üle pinges. Olin täpselt õiges tsoonis, kus läheb hästi. Lõpus oli hiinlane parem, midagi polnud teha,“ tõdes Must, et seda mängu on hea analüüsida, et järgmisel suvel Rio olümpial hästi esineda.

Eriti rahule jäi 27aastane sulgpallur oma füüsilise vormiga. Viimase üheksa päevaga üheksa tugevat kohtumist pidanud Must tunnistas, et väsimus oli tal küll jalgades, kuid suutis siiski mänguks kenasti ära taastuda. "Oleme seadnud eesmärgiks hea füüsilise vormi saavutamise, et jaksaks mängida pikki võistlusi. Oleme eesmärgile päris lähedal," lausus Must.

Järgmisel nädalal lendab Must Pariisi, kus alustab Prantsusmaa lahtiste kvalifikatsioniturniiri. Seal on tema eesmärk jõuda põhitabelisse. Vahepeal kavatseb ta taastuda ja kerge treeninguga end veel paremasse seisu viia.