Kergejõustik

Kas kergejõustikuliit koorib tippsportlasi liiga palju? (11)

LISA KOMMENTAAR

mnjaa,22. oktoober 2015, 16:06
´Hr Teigamägi on ikka hea sööma peal olnud...
to endine kergejõustiklane ja kergejõustikutreener17. oktoober 2015, 15:46
Ei saa asjale pihta.Mille eest sulle palka makstakse.Kus on töötulemused.Jalgpallurid on tasemelt amatöörid ja mis tasemele sa kergejõustiklased viisid.Kõigepealt vasta nendele küsimustele ja siis küsi palka.
ma ka geenius17. oktoober 2015, 11:12
Masendav vaadata, kui "kergejõustikuliidu" mingid tähtsad ninad on ülekaalulised ja siis annavad auhindu ka üle. Krambid
kaval16. oktoober 2015, 14:35
Artikkel on kahtlase, äraostetud maiguga, terve tekst on ainult Teigamäest ja kuidas tema ennast õigustab, miks ei ole tehtud intervjuusi meie olümpianormi täitnud sportlastega? Või on Mätas tõesti ainuke julge?
tugitoolist16. oktoober 2015, 13:10
Kergejõustik on kohe kohe meil ajalugu. mõne üksiku nime peal asi üldse eksisteerib. Järelkasv praktiliselt puudub ja nende hulgas vähe andekaid. Tüdrukud kaovad enamuses peale gümnaasiumi lõpetamist treeningult ja palju neid noormehigi jätkab. Kahju, aga nii see on.
Miks16. oktoober 2015, 12:01
Miks on kogu artikkel ainult Teigamäe õigustustest ja kuidas oi tal kõik raha ära kulub? Kahju, et jälle üks äraostetav ajakirjanik. Võiks julgeda natuke konkreetsemalt küsida, pigem miks alaliidu juhtkond nii palju oma taskusse sportlaste rahast paneb. Ei usu et keegi oleks kade noorsportlastele protsenti andmast, aga inimesed ei taha, et nende raha eest sõidetaks audidega ja renditaks enda kinnisvara MTÜ-le.
Kõik peavad teadma, et Eesti Kergejõustikuliit mingi aatelise mittetulundusega küll ei tegele ja kui räägitakse kui palju rahvast on vaja kaugetesse maadesse lähetada, siis suurim kulu on siiski enda võimalikult paljudele puhkusreisidele lähetamine sportlaste hotellist eraldi ja võimalikult luksuslikult.
endine kergejõustiklane ja kergejõustikutreener16. oktoober 2015, 10:45
Vahetasin ammu kergejõustiku treeneri ameti jalgpalli treeneri oma vastu. Palk tõusis rohkem kui 2 x ja elu ning suhtumine hoopis teine. Sellises tempos edasi on kergejõustik hääbuv spordiala eestis
maali16. oktoober 2015, 10:31
nagu igas äris, tahavad ka meelelahutusäris lavastajad oma saada. ilma lavastajateta pole ju artistid suutelised turult raha kokku korjama ja nii jäävad kõik need, kes oma oskusi lihvinud ja nüüd oskustega rahva meelt lahutades raha loodavad saada, hoopis ilma.
Päris jube16. oktoober 2015, 10:14
Teigamägi ise, elab head elu, sportlased, aga peavad toime tulema näljarahaga.
hugo16. oktoober 2015, 10:13
Minu jaoks on küsimus kas Teigamägi ja CO nülivad ka Kanteri tagant 600 euri ja kas ka Mäe tagant,kahtlen,et Kanter sellega lepiks !!!!!!!? Või on mõni kergejõustiklane tipus tähtsam kui teine ? Aga selge on see,et sulid peavad oma karistuse saama ja raha tuleb sportlastele tagasi maksta. Alaliit vajab ammu juba uusi inimesi kes suudaksid ausalt kergejõustiku juhtida,mitte neid kellele on tähtis ,et oma tagumik on soojas ja siis vaatame kas ka sportlastele midagi jääb !!!!!!
mis jutt16. oktoober 2015, 08:26
Rumal see kes põhjendust ei leia! Alaliidu kontor on nii rahvast täis, et ei mahu sisse, vanasti tehti asjad ühiskondlikult ära, sportlastele maksti kõik välja. nüüd nii kõrge tase saavutatud et sportlased on päris ära unustatud, treeneritest rääkimata. selline Euroopa alaliidu ürituskorralduslik organisatsioon. enamus tähelepanu läheb ju sellele ja ka raha, kus siis enam mingi Eesti kergejõustik huvi pakub. Teigamäe eesmärk pole kunagi Eesti kergejõustik, temal oma eesmärgid- Euroopa kergejõustiku juhtorgan, Maailma kergejõustiku juhtorgan, EOK president jne. Selleks ei ole vaja keskenduda , selleks on vaja püüda kõigile meeldida. kõigile natuke ja tugev meediakajastus ja seda pidevalt.