Ryan Giggs ja Gary Neville on kõvad ärimehed - endised vutitähed kuuluvad ka Old Traffordi staadioni kõrval paikneva Hotel Footballi omanikeringiFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
19. oktoober 2015, 11:03

Manchester Unitedi tähed pakuvad kodututele ulualust

Suurbritannia vutilegendid Ryan Giggs ja Gary Neville lubavad skvotteritel saata külmad talvekuud mööda meeste poolt renoveeritavas luksushotellis, kirjutab Telegraph.

Endised Manchester Unitedi mängijad said linnavalitsuselt loa muuta Manchesteri kunagine börsihoone luksushotelliks ning renoveerimistöödega plaaniti alustada novembris. Eile kolisid tulevasse hotelli sisse aga skvotterid – inimesed, kes eelnevalt luba küsimata hõivavad kasutuseta seisva hoone. Uute elanike siht on lihtne: aidata Manchesteri kodututel Põhja-Inglismaa talv üle elada.

Uudisest kuuldes jäi Neville rahulikuks: "Minu vaatenurgast pole tegu suure probleemiga." Endine paremkaitsja, nüüdne hinnatud jalgpalliajakirjanik lubas meestel talvekuudeks majja jääda tingimustel, et ehitusmeestel ja järelvaatajatel lubataks hoones rahulikult askeldada.

Skvotterite esindaja Wesley Hall rääkis ajalehele, et talle tulid vutimeeste lahkusest kuuldes pisarad silma: "Suured tänud! Te ei taipa isegi, mida te meie heaks teinud olete! Me ootasime, et niipea kui Giggs ja Neville kuulevad, et me oleme hoone hõivanud, üritavad nad meid tänavale visata ja me peaksime endale uue maja leidma. Aga nüüd saame me mitu talvekuud aidata kodutuid ilma, et meid ähvardaks väljaviskamine - lihtsalt hiilgav!"