Leverkuseni Bayer - AS Roma 4:4Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
21. oktoober 2015, 00:04

NII SEE JUHTUS | Sport 20. oktoobril: Meistrite liigas nägi ajaloo kolmandat 4:4 viiki (1)

Võrkpalliliiga sai uue nime, korvpallurid mängisid Eesti ja Balti liigat ... Aga tegelikult oli 20. oktoobri spordipäeva tippsündmuseks õhtune jalgpalli Meistrite Liiga. Arsenal alistas Müncheni Bayerni, Iker Casillas tõusis väravavahtide edetabeli tippu ja Leverkuseni Bayer ning AS Roma pakkusid Saksamaal tõelise trilleri, kus mõlemad meeskonnad lasid käest kaheväravalise eduseisu - tulemuseks oli Meistrite liiga ajaloo kolmas 4:4 viik, kusjuures Javier Hernandezil oli mängi lõpuhetkedel vormistada kaabutrikk ning Bayeri võit - möödaläinud löök ongi põhjus, miks mehhiklane ülemisel pildil nõnda nukker on!
23:59

Tõmbame tänasele päevale joone alla ühe individuaalse rekordiga: Porto 2:0 võit Tel Avivi Maccabi üle tähendab, et Iker Casillias on Meistrite liigas hoidnud oma värava puutumatuna 51 mängus, millega hispaanlane tõusis mööda Edwin van der Sarist!



Homse jalgpalliõhtu maiuspalaks on PSG ja Madridi Reali duell, ent spordipäev algab juba hommikul. Olge taas meiega!

23:49

Nõnda tänane õhtu lõppes: jättes kõrvale Arsenali särava võidu ja Chelsea nukra viigi, oli õhtu paeluvaim mäng kindlasti suureskooriline viik Leverkusenis. Tegu oli Meistrite liiga ajaluu kolmanda 4:4 viigiga - 15 aastat tagasijagasid kaheksa väravat võrdselt Hamburgi SV ja Juventus ning 2009 nägi seda skoori Chelsea ning Liverpooli kohtumises.

23:44



Võit tõstab Arsenali F-alagrupis küll alles kolmandaks, aga kõige tähtsam on, et nende saatus on ilmselt endi kätes – kui korduskohtumistes alistatakse nii Zagrebi Dinamo kui Piraeuse Olympiakos, võiks selleks piisata edasipääsuks. Võiks, aga ei pea! Igaks juhuks tuleks punkte näpata ka Münchenist!

23:37

Arsenal 2:0 ees ja asi ants! Neuer teeb Özili löögil küll taas suurepärase tõrje, ent kohtunikud otsustavad õigesti, et pall oli ületanud väravajoone! Meistrite liiga hooaja kaks esimest kohtumist kaotanud Arsenal pureb nüüd läbi selle kõige karmima pähkli, Müncheni Bayerni enda!

23:35
23:31
23:29

Aga mis toimub Leverkusenis! Juba teist korda mängu jooksul raiskab üks meeskond kaheväravalise eduseisu ja seekord on selleks Roma! Kamp 84. ja Mehmedi 86. minutil teevad skooriks 4:4! Ja see mäng pole veel läbi!

Ahjaa, Zenit läks 3:1 ette ka vahepeal.

23:27

Giroud :) Neuer :(

23:25

Ja kes on unustanud ära, et käib ka selline mäng kui Zagrebi Dinamo - Olympiakos, siis nüüd on põhjust sellest rääkida - Ideye Brown viib kreeklased Horvaatias 1:0 juhtima.

See tähendab, et skoor on avamata veel vaid ühes kohtumises - Chelsea ei ole suutnud võõrsil lahti muukida Kiievi Dinamo väravalukku.

23:22

Ja Manuel Neueril, selsamal superväravavahil, kes esimesel poolajal tegi imelise esituse, on põhjust peeglisse vaadata: maailmameister hüppab palli alt läbi ja sukelduv Giroud saab palli tühja võrku suunata!

Theo Walcotti asendaja oli platsil olnud vaid kolm minutit!

23:18

Aga Oliver Giroud viib Arsenali Bayerni vastu juhtima!

23:18

Leverkusen on langenud! Kohutava kaitsetöö tulemusel on Falquel karistusalas ca 25 ruutmeetrit vaba ruumi ja pole mingiks kahtlust: AS Roma 4:2 ees.

Mitrovici omavärav jätab Genti Valencia vastu 1:2 taha.

23:11

Kinnituseks enneöeldule:

23:08


Foto: AFP/Scanpix

"HULK SMASH!" - koomiksifännid teavad, mida see hüüdlause tähendab, nüüd ka Lyoni poolehoidjad. Brasiillane saab keskväljal palli, purjetab rahulikult prantslaste värava suunas ja saadab 30 meetrilt teele sellise pommi, et Anthony Lopesil pole mingit võimalust! 2:1 Zenidile!

Rakitici
teine värav kahekordistab Barca edu Bate vastu.

22:58

Ja Bayeri (ilma n-ita!) suurepärane mängualgus on ajalugu! Miralem Pjanici koll tähendab, et Roma juhib Leverkusenis 3:2!

22:52

Aega läks, aga asja sai, võivad öelda Barcelona mängijad. Leo Messi on vigastatud, aga ega tema sellist väravat nagu Rakitic ei lööks ka - tuli see pomm ju väljaspoolt karistusala ja kaunilt lati alla! Bate 0, Barca 1.


Lyon viigistab Soome lahe idatipus seisu 1:1

22:46

Vutimängude vaheajal korvpalliuudis: Reinar Hallik tuli Ungaris väljakule, kui mänguseis oli 60:60, lajatas kolmese, siis teise veel (68:62) ja töö oli tehtud. Falco võitis 78:64 ja hoiab liigas teist kohta. Hallikult 9 minutiga 8 punkti.

22:41

Arsenali ja Müncheni Bayerni matši esimese poolaja suurim jutupunkt on mõistagi SEE Neueri tõrje.

Muidugi oleks Walcott võinud seda palli ka paremini suunata - ta oli viiekasti joonel ihuüksi. Aga Arsenali jaoks peab olema julgustav, et Bayern on vasturünnakutel haavatav ehk londonlaste Meistrite liiga hooaja päästmine on võimalik!

22:29

Ja Daniele De Rossi teeb seda taas! Leverkusenis on seis 2:2, kaks väravat Hernandezilt, kaks De Rossilt!

Porto juhib kahe viie minuti sees löödud värava läbi Maccabi vastu 2:0.

Gent viigistab mängu Valenciaga 1:1.

22:25

Manuel Neuer, mida sa teed?!?!?!

Loe rohkem