Ingrid Puusta.Foto: Riina Ramst
Spordivaria
20. oktoober 2015, 16:32

KÕVA SÕNA! Ingrid Puusta jõudis MMil medalisõitudesse

Purjelauaklassi RS:X maailmameistrivõistlustel Omaanis Al Mussanahis said täna läbi kvalifikatsioonisõidud. Finaalideks pääses kuldgruppi Ingrid Puusta, Keit Järve ja Rainer Kasekivi aga jätkavad regatti hõbelaevastikes.

Kokku kuuest kvalifikatsioonisõidust peeti kolm eile ja kolm täna. Tänastes nõrgapoolses tuules toimunud sõitudes sai Ingrid Puusta kirja kaks 14. ja ühe 4. koha ning asetub praegu kokkuvõttes 14ndaks, mis tagab talle edasipääsu tugevamasse ehk kuldfliiti.

Keit Järve lisas oma resultaatide seeriasse 27., 28. ja 29. tulemuse ning on kokku 57. positsioonil, jätkates finaalides hõbegrupis.

Ka Rainer Kasekivi, kes on meeste seas 78. kohal, seilab edasi hõbefliidis, tema tänasteks finišitulemusteks 35, 38 ja 36.

Naiste hulgas juhib võistlust endiselt hiinlanna Peina Chen, meestest pole liidripositsiooni käest andnud prantslane Pierre Le Coq.

Maailmameistrivõistluste finaalsõidud peetakse neljapäevast laupäevani. Lisaks seilavad laupäeval avaseeria tulemuste põhjal selgunud kümme parimat nais- ja meesvõistlejat topeltpunktid andvas medalisõidus.