Jalgpall
20. oktoober 2015, 21:00

Punast kaarti näinud Taavi Rähn karikasarjakaotusest: me ei suutnud rünnakuid lõpetada

Karikavõistluste kaheksandikfinaalis punase kaardi teeninud ja Levadia meeskonna vähemusse jätnud keskkaitsja Taavi Rähn ei pea kümnekesi jäämist 0:1 kaotuse põhjuseks.

"Mäng läks samamoodi edasi [pärast punast kaarti], ei tundunud väga, et meeskond oleks surve alla jäänud," sõnas 62. minutil teise kollase kaardi teeninud Rähn Õhtulehele. "Värav tuli kontrarünnakust. Meile sai saatuslikuks see, et me ei suutnud rünnakuid lõpetada."

Sillamäe Kalevile tõi lõpuks minimaalse võidu ja koha kevadistes veerandfinaalides Daniil Ratnikovi 81. minuti värav. "Platsil oli kaks võrdset meeskonda, kuid Sillamäe oli täna rohkem motiveeritud ja hästi tubli. Arvan, et meil oli võimalus mäng oma kasuks pöörata, aga kahjuks täna ei õnnestunud."

Karikahooaeg on Levadia jaoks selleks korraks lõppenud, kuid koduste meistrivõistluste lõpuni on veel kolm vooru. Tiitlikaitsja jääb liider FC Florast kuue punkti kaugusele, seejuures ootab neid ees omavaheline matš Kadriorus.

"Meil tuleb oma mänge mängida, omad punktid võtta ja loota, et Flora meeskond kuskil eksib," kinnitas Rähn, et nemad mõtlevad enda asjade peale. "Flora on näidanud viimastes mängudes, et nad väga tahavad seda tiitlit. Kui Infonetil õnnestub neilt punkte napsata, oleme oma mänguks Flora vastu valmis. Peame kolm korda kolm punkti saama, siis vaatame, mis tabel näitab."