Toomas Tohvergi on FC Flora särki kandnud. Pilt aastast 2000.Foto: Jarek Jõepera
Jalgpall
20. oktoober 2015, 21:29

Ekskoondislane pidi puurist noppima 17 palli, Alliku naasis kaabuga! (1)

Jalgpalli Evald Tipneri karikavõistlused alustasid täna kaheksandikfinaalidega ja kahe matši peale löödi 18 väravat – Sillamäe Kalev alistas Tallinna Levadia 1:0 ja FC Flora kõmmutas JK Retro võrku suisa 17 palli!

JK Retro näol on tegu küll alles kolmanda liiga meeskonnaga, ent seal mängivad pallurite (kunagises) kvaliteedis ei saa keegi kahelda – loodi klubi Eesti Koondise nime all, et koondada kunagisi tippmängijaid ning tänagi olid platsil mitmed tuntud nimed: 61-aastane Tarmo Rüütli, Igor Prins, Dmitri Skiperski. Tihedaim tööpäev oli aga 24 korda Eesti A-koondise särki kandnud väravavaht Toomas Tohveril.

Mehe selja taha löödud 17 pallist neli tulid Joonas Tamme jalast, ent Flora fännide jaoks kõige positiivsemad uudised oli Rauno Alliku kolm tabamust – äsja vigastuse ravimise lõpetanud noormees sai naasmismatšis kohe hea koormuse ja 68 mänguminutit. Et ees ootavad meistriliiga otsustavad mängud ja Flora on hetkel kinni Eesti meistritiitlis, on koondislase Alliku naasmine florakatele hea uudis.