Rapla korvpallurid ja peatreener Aivar Kuusma (arhiiv).Foto: MATI HIIS
Korvpall
21. oktoober 2015, 20:43

Rapla alistas kodusaalis Panevežyse, Pärnu kaotas suurelt vendadele Škeledele

Rapla korvpallimeeskond alistas täna Balti liiga mängus kodusaalis 84:78 (32:40) Panevežyse Lietkabelise ja avas tänavuse võiduarve.

Kaheksat meest kasutanud Rapla edukaim korvikütt oli Devin Brooks 19 punktiga. Lisaks võttis Brooks maha kuus lauapalli ja andis seitse resultatiivset söötu.

Martin Paasoja viskas Rapla kasuks 18, William Artino 14, Indrek Kajupank 12 ja Kristjan Voolaid 11 punkti. Lietkabelise parim oli Arturas Valeika 23 punktiga. Kogu kohtumise statistika leiab siit.

Märksa täbaramalt käis täna Pärnu korvpallurite käsi, kes kaotasid Valmieras kohalikule meeskonnale 65:89 (30:45). Seejuures sai suvepealinlastele saatuslikuks teine veerand, mis kaotati 10:25.

Pärnut ei päästnud suurest kaotusest isegi tagamängija Andrew Warreni 32 punkti, sest talle ei tulnud korraliku toetust. Rohkem ükski Pärnu mängija kahekohalise punktisummani ei jõudnudki. 

Valmiera parim oli Ervins Jonats 18 punktiga. Armands Škele 22aastane vend Aigars lisas 16 silma ning 13 minutit mänginud endine Kalev/Cramo mees ise panustas võitu nelja punktiga. 

Pärnul on tabelis vaid tänane kaotus, Raplal võit ja kaotus. Mõlemad meeskonnad kuuluvad A-alagruppi.