Corey Raley-RossFoto: Facebook
Korvpall
22. oktoober 2015, 13:40

VENDADE DUELL: Corey Raley-Ross teeb täna TTÜ eest debüüdi, vastaseks Kalev/Cramo ja veli Brandis (4)

TTÜ korvpalliklubil oli Rootsi siirdunud Jaan Puidetile asendusmees kohe varnast võtta – juba kuu aega klubiga treeninud Corey Raley-Ross. "Suhtumise poolest püüdlik ja tahab ennast näidata. Nüüd on küsimus, kuidas ta Euroopa ja Eesti korvpalliga kohaneb," räägib uuest hoolealusest TTÜ peatreener Rait Käbin.

Corey on Brandis Raley-Rossi väikevend. Täna õhtul kohtuvad meeste koduklubid TTÜ ja Kalev/Cramo Nõmme mändide all omavahel. Kas näeme kohe ka vendade duelli? "Meie poolelt kindlasti," kinnitab Käbin, et Corey on kindlasti 18.30 algavas mängus platsil. "Loodame, et ta natukenegi suudab Puideti lahkumisega tekkinud auku lappida," ei sea peatreener noormehele kohe alustuseks suuri ootusi.

Mis mulje noorem Raley-Ross seni Käbinile jätnud on? "Mänge pole ma ühtegi näinud – eks õhtul poole üheksa paiku olen targem. Aga füüsilise poolest on ta kiire ja plahvatuslik. Nüüd on küsimus, kuidas peapool järgi tuleb. Kohe pannakse ju venna vastu ka mängima," räägib treener, et Corey saab kohe debüüdiks parajad tuleristsed.

Favoriit on õhtuses mängus Kalev/Cramo. "Kaotama me mõistagi ei lähe ja katsume neile vastu hakata nii kaua kui jaksame. Cramo sai siin alles ka hea võidu ja tuleb mängule hea emotsiooniga, aga eks 40 minutiga saab selgeks, kumb täna parem on," ütles Käbin matši eelvaateks.