Jalgpall

Viiemiljonilise rahasüsti saav Lilleküla staadion jääb vaid jalgpallurite kasutada (6)

LISA KOMMENTAAR

20% 24H ja 364 Days?24. oktoober 2015, 00:53
Teised jalgpallimeeskonnad, FC Riigikogu, FC Pääsusilma Asula Esimene rügement need meeskonnad kohe kindlasti. Aga et keegi miskit uut ja vahvat noortele teha saaks, selleks on meeskonda vaja, kahju meil on ainult tädid, tüdrukud ja pahad poisid, klubi ega ühingutki vaja ei lähe. Meeskonda! Tubli eesti riigiarendus spordis! Elagu Tallinna Kalev! Matemaatiliselt peab aga FCF ja EJL iga päev alekat seega 3-e mängu jagu välja üürima, ei noh vabariigi eelarve ala exeli tabel, keegi poob ennast ennem üles kui see reaalsuseks saax
kole lugu23. oktoober 2015, 21:05
Vaat kus pull lahti, riigil raha küll, kui antakse mingi teatud grupi huvisid arvesdades kohe 5 miljonit staadioni jaoks. Kas see on õiglane, et sport, mis peaks tegelikjult olema inimese hobi ja seda tehakse oma lõbuks ja teistele vaatamiseks, on nii suure tähtsusega, et muu rahvas, kellel on elunatuksese sees hoidimseks sandikopikad (ei saa isegi spordivõistlusi vaatama minna) raha ei jätku. Noored pered, puuetega inimesed ja pensionärid- äkki tahavad ka nemad oma hobi (elada) jätkamiseks riigilt 5 miljonit saada, aga seda ei leita. Ja nüüd ole lahke, mingile 5 protsendile rahvast on vaja äkki uhket staadioni, kohe raha olemas. Kuradi-kurat, kus me elame ja mida mõtleb meie valitsus.
marks22. oktoober 2015, 21:55
Kas staadioni tabas kaa seakatk või, Tootjatele lubati alles kahe aasta pärast, aga õnneks on siis juba enamus tootjaid pankrotis, nii et staadjoni jaoks saab rohkem.
ranno22. oktoober 2015, 18:49
ämm22. oktoober 2015, 17:29
sealt jagub ka minu kilelotti
jee22. oktoober 2015, 15:50
ja kelle taskusse see lambavestiga algeline barbarist naisepeksja sulli maksis?