Malcolm WilsonFoto: M-Sport
Auto-Moto uudised
23. oktoober 2015, 23:32

Tänaku ülemus: tõeline katsumus ootab Otti ees alles homme (2)

M-Sport rallimeeskonna juht Malcolm Wilson ütles Hispaania MM-etapil ralliraadiole antud intervjuus, et kui Ott Tänak ja/või Elfyn Evans Hispaanias hea esituse teevad, võivad nad endale kindlustada järgmiseks aastaks ametikoha. Tänak haaras sõnasabast kinni ja pakkus avapäeva kolmanda kohaga bossile palju rõõmu.

"Nägime just ühte meie aasta parimat esitust," tõdes Wilson tänase päeva kokkuvõtteks, kui Tänak kaotab vaid kahele Volkswageni piloodile: Sebastien Ogierile ja Jari-Matti Latvalale. "Ott sõitis esikohakonkurentsis täpselt nii nagu Elfyn Korsikal ja meie Ford Fiesta WRC võitis tänu Otile ja Robert Kubicale neli kiiruskatset, mis teeb silmad ette kõikidele teistele tootjatele."

Tänak sõnas pärast eelmisel MM-etapil Korsikas saadud 10. kohta, et tegu oli ilmselt ta WRC-karjääri halvima esitusega. "Pärast Korsikas kogetud raskusi oli suurepärane näha Otti tagasi oma tõelisel tasemel. See näitab nii mõndagi, kui sõitja suudab pettumusest nõnda hästi üle saada. Tõeline katsumus ootab teda ees homme, kui ralli muutub asfaldietapiks, aga Hispaania teed on kiired ja sujuvad, mis peaksid talle palju paremini sobima," loodab Wilson, et meie esipiloot püsib poodiumikonkurentsis.