Pärast tänast tulemust ei jäägi Levadia meestel üle muud, kui käsi laiutada. Pildil Dmitri Kruglov (arhiiv).Foto: LAURA OKS
Jalgpall
24. oktoober 2015, 16:00

TIITEL POOLEL TEEL LILLEKÜLLA! Pärnu väravasuul seisnud 19aastane debütant hoidis Levadia kuival (3)

Kes oleks arvanud, et Pärnu linnameeskond on see sats, kes sisuliselt kindlustab 34. voorus FC Florale 2015. aasta Eesti meistritiitli. Aga nii ta on.

Nimelt õnnestus Pärnul päikeselises Kadriorus 90 minutit Levadia survele vastu pidada ning tubli 0:0 viigiga kodulinna naasta. Seejuures väärib märkimist, et Pärnu väravasuul seisis 19aastane Hendrik Vainu, kelle jaoks oli tegemist kõrgliigadebüüdiga.

Kui Flora täna kell 16.30 algavas kohtumises Lasnamäel FC Infoneti võidab, on tiitel ametlikult nende. Viigi või kaotuse korral on siiski Flora tugev soosik trofeele.

Teistes kell 14 alanud 34. vooru mängudes alistas Paide linnameeskond Viljandis 3:2 kohaliku Tuleviku. Paide särgis lõi teist mängu järjest kolm väravat Vjatšeslav Zahovaiko, kelle nimel on nüüd 17 tabamust. Sisuliselt kindlustasid järgmises voorus omavahel kohtuvad Pärnu ja Paide tänaste tulemustega püsimajäämise.

Nõmme Kalju viigistas Hiiu staadionil 1:1 Narva Transiga. Alo Bärengrub viis kodumeeskonna 37. minutil juhtima, kuid Dmitri Barkov vastas kõigest kaks minutit hiljem.

Tabeliseis: