Nelli Paju, Katrina Lehis, Kristina Kuusk ja Helen Nelis-NaukasFoto: Augusto Bizzi
Vehklemine
24. oktoober 2015, 21:49

Kristina Kuuse treener: Haapsalu ühtne löögirusikas paugutas!

Epeevehklejate Kristina Kuuse, Nelli Paju ja Katrina Lehise treener Helen Nelis-Naukas kinnitas pärast võidukat Legnano MK-etapi individuaalvõistlust, et tehtud töö hakkab vilja kandma.

Kuusk teenis täna karjääri kõrgeima MK-etapi tulemuse kui tuli teiseks. Paju oli seitsmes. "Haapsalu ühtne löögirusikas paugutas! Selle nimel on nii palju tööd tehtud, Kristina lõpuks näitas seda, mida suudab. Nelli on tööloom olnud eluaeg, ükskord pidi see hakkama välja tulema!" sõnas uhke treener.

Naukase sõnul olid kõik Kuuse matšid väga närvesöövad. "Nagu eile alagruppides, nii selgusid ka täna nelja matši võitjad otsustavatel torgetel. Finaalis üritasid ikka mõlemad, Kristina torkas kuskile käe alla ning lamp ei läinud põlema. Ta võinuks ikka ribide vahele torgata," muigas treener.

Kuigi Kuusk jäeti eelmise hooaja lõpus naiskonnast välja, on ta treeneri arvates löögivõimeline ning pigem võitis antud olukorrast. "Ta ikka vehkles väga hästi! Ma olen alati öelnud, et nullist on kergem alustada. Tal polnud midagi kaotada, ta andis endast maksimumi!"