Jürgen ZoppFoto: MATI HIIS
Tennis
25. oktoober 2015, 10:49

Jürgen Zoppil jäi Hiinas turniirivõidust pisut puudu (1)

Jürgen Zopp (ATP 161.) kaotas täna hommikul Hiina Ningbos 125 000 dollari suuruse auhinnafondiga ATP Challenger turniiri finaalis 6:7(3), 1:6 Taipei mängijale Yen-Hsun Lule (ATP 91.).

Esimeses, enam kui tund kestnud setis, tuli esimene murre Lu servil seisul 5:5. Kohe võttis ta aga selle tagasi ja nii jäi esimese seti saatus kiiresse lõppmängu. Paraku lahenes see turniiril esimese asetusega taipeilase kasuks ja tulemus läks kirja 7:6(3), vahendab tennis.ee.

Teise seti avageimi kaotas Zopp oma servilt. Lul õnnestus palling sedavõrd kindlalt, et Zoppil tema servil geimi võita ei õnnestunud. Üldse oli Zoppil mängu jooksul kasutada vaid üks murdepall. Lu võitis oma esimeselt servilt 89 ja teiselt 67% punktidest.

Teise murde sai Lu seisul 3:1 ja pooltevahetus toimus seisul 4:1. Paraku sai ka viimased kaks geimi taipeilane ja nii läks talle turniirivõit kirja tulemusega 7:6(3), 6:1.

Paarismängu turniiril mängis Zopp itaallase Thomas Fabbianoga ja seal jõudsid nad poolfinaali., kus tuli tunnistada horvaatide Nikola Mektic ja Franko Skugori 6:3, 6:2 paremust.

Juba homme algab Hiinas Suzhous turniir, kus Zoppi vastaseks avaringis on itaallane Flavio Cipolla (ATP 332).