Sport TV
27. oktoober 2015, 14:37

ÕHTULEHE VIDEO | Mullu kolmest karikast kaks võitnud Avo Keel: tahame sel hooajal natukene paremad olla! (1)

Pärnu võrkpalliklubi krooniti mullu nii Eesti meistriks kui karikavõitjaks. Eesti-Läti ühisliigas jäädi neljandaks. "Pärnu tahab tänavu olla natukene parem kui eelmisel hooajal. Eks igaüks mõtleb nüüd oma rikutuse tasemel, kas see tähendab veel ühte finaalikohta või veel ühte tiitlit," sõnas Avo Keel täna hooajaeelsel pressikonverentsil.

Ühtegi olulist lahkujat või liitujat Pärnu meeskonnas ei ole. "Kuuldavasti mõnel mehel käidi kosjas küll, aga mul on hea meel, et kõik kes mullu olid, jäid Pärnusse," rõõmustas Keel, et ta on mulluse aastaga võrreldes pidanud tegema vaid ühe vangerduse: leeduka Arnas Rumševičiuse asemel täidab rivistuse üksiku leegionäri rolli lätlane Aleksandrs Avdejevs.

Pärnu on ainus Eesti klubi, kes mängib kaasa eurosarjas ning klubi on eelarveplaanis arvestanud vähemalt ühe vastase alistamisega. See aga muudab suvepealinlaste graafiku ülitihedaks. "Mulle need eurosarjamängud meeldivad – on sellised meeldivad asjad – ja kindlasti ka mängijatele. Sport või ükskõik mis muu eluvaldkond ei peagi ju kerge olema!" rääkis treener, et kolm mängu nädalas ei ole mingi tilulilu, aga mehed peavad sest üle olema.