Talisport

"Varem suusaliit panustas minusse ja siis oli kohustus ka alaliidu ees. Kuna tänavu pidime ettevalmistuse ise tagama, siis on ikka kohustus midagi tagasi anda, kuid see ei paina nii palju."

Eesti tippsuusatajate viisakas mäss (8)

LISA KOMMENTAAR

Teenused29. oktoober 2015, 10:43
Kui Bernatski teeneid enam kasutada ei julge, siis ongi suusatamises õige tase käes. Nii lihtne see ongi. Kui Armstrong oli ka ilma dopinguta tegija siis eesti suusatajad on oma tasemelt nii viletsas seisus, et ilma dopionguta pole nad üldse maailmas keegi.
rehamaa29. oktoober 2015, 09:44
see on nüüd vist mingi nali. rehemaa on nagu kirju lapitekk, mis palistatud sponsorite logodest. seega rahaprobleemi tal küll ei ole, tema probleem on muus. ta peaks esimest korda elus kasutama saadud sponsorraha sihtotstarbeliselt. see on aga härrale võõras, sest seda käsitleb ta enda palgana millega endale mugavat elu lubada.
Rehemaa on sPORTLANE!31. oktoober 2015, 08:46
Kes suudab ka kolme osavõtjaga võistlustel saavutada neljanda koha!
Kuningas on alasti!29. oktoober 2015, 09:22
Peale Bernatski avaldust kadus järsku Eestist tippsuusatamine ära. Mingi imelik kokkusattumus vist!
Ahh tead29. oktoober 2015, 09:17
asimuut29. oktoober 2015, 09:13
nagu ütleb pormeister, pole ju loobumise peamine põhjus rahalise toetuse puudumine vaid asjaolu, et isegi ise laagreid finantseerides ja tööd tehes ei tule tulemust. suusatamine on vaieldamatult tehnikasport. selleks, et tipptasemel sõna sekka öelda on vaja ka tasemel taustatiimi. ons meil see? kõik vähegi asjalikud sellid on kuskil väljamaa alaliitude nisa otsas. siia on jäänud need, kes tõotatud maale pole pääsenud. nii ongi see üks suur puru silma ajamine, millest neiul ilmselgelt villand sai. kuniks palgalehele võetakse inimesi vähempakkumise teel, mitte oskuste ja teadmiste järgi, polegi miskit tahta. samaaegselt liigub veel maailm eest ära. elagu suusaliidu geniaalne juhtkond, olete taas oma võimekust demonstreerinud. hale.
Mina ise29. oktoober 2015, 09:08
Kas meil on olemas tippsuusatajad?
andu suusk ja kiku kepp29. oktoober 2015, 07:52
kas tippsuusatajad või siiski tipsuusatajad-teevad rajal Eesti riigi eest viimase kümne sees koha ära ja nõuavad hullu tippi,jootraha,et selleks ikka terveks hooajaks jaguks.