Jose MourinhoFoto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
31. oktoober 2015, 17:04

VIDEO | Jose Mourinho: "Mul ei ole midagi öelda!"

Londoni Chelsea jalgpalliklubi kaotas kodus Liverpoolile 1:3. Terve hooaja kohtunikke Chelsea vastaste soosimises süüdistanud peatreener Jose Mourinho jäi vaatamata vastuolulistele intsidentidele täna kidakeelseks: "Mul ei ole midagi öelda! Vabandust, aga pole!"

Chelsea läks mängu neljandal minutil juhtima. Liverpool lõi viigivärava avapoolaja kolmandal üleminuti 24. sekundil – ometi oli kohtunik Mark Clattenburg poolajale lisanud vaid kaks minutit ja ühtegi põhjust mängu edasiseks viivitamiseks polnud mehele antud.

Teisel poolajal, enne külaliste teist ja kolmandat väravat, tegi juba kollase kaardi saanud Lucas Leiva veel ühe näiliselt hoiatust vääriva liigutuse, ent vaatamata pikale vestlusele ja Chelsea mängijate nõudmistele otsustas Clattenburg mehe platsile jätta.

Kas Mourinho tõesti ei taha neid olukordi kommenteerida? "Ei!"

Kokku kasutas portugallane BT Sport telekanalile antud intervjuus viit lihtlauset. "Mul ei ole midagi öelda! Vabandust aga pole!" kommenteerides tulemusi ja mänguolukordi, "Fännid ei ole rumalad," kui talt küsiti tribüünidelt tulnud toetuskisa kohta ning "Mures mille pärast? Ei ole!" vastates, kas ta kardab hundipassi saada.

Tiitlikaitsja Chelsea on pärast 11 mängu Inglise liigatabelis 15. kohal ning võib vooru lõpuks langeda veel positsiooni võrra.