Michael Schumacher Foto: AFP/Scanpix
Spordivaria
31. oktoober 2015, 23:01

Jean Todt: Schumacher võitleb edasi! (6)

Michael Schumacheri traagilisest suusaõnnetusest Prantsusmaa Alpides möödub peagi kaks aastat, ent vormelistaar ei näita jätkuvalt suuri paranemismärke. Sakslase endise ülemuse Jean Todti sõnul ei kavatse Schumacher aga alla anda.

Nüüd rahvusvahelise autoliidu FIA presidendiametit pidav Todt rääkis meediaga Mehhikos peetava vormelietapi eel. Mehe sõnul tekkis tal nostalgiahetk pärast möödunud nädalavahetust, kui Lewis Hamilton kindlustas tänavuse hooaja üldvõidu ja üldse oma kolmanda tiitli. "Siis nägime neid numbreid (statistikat Schumacheri seitsme MM-tiitliga karjäärist – toim). Ma olen nii uhke Michaeli saavutuste üle. Vahetevahel kipud sa isegi unustama, mida ta korda saatis!"

Praegu lebab Schumacher koduvillas haiglavoodis ning hiljuti Brasiilia meedias avaldatud väidete põhjal on mees vegetatiivses seisundis. Todt: "Michael on mu hea sõber, ta perekond on mulle väga lähedased ja mina neile. Ma näen Michaelit päris tihti ja ta jätkab võitlust. Me peame koos tema perega kaasa võitlema!"