Malcolm WilsonFoto: Reuters / Scanpix
Auto-Moto uudised
1. november 2015, 10:13

M-Sporti boss: Tänaku ja Evansi tulevik sõltub Walesi rallist (5)

M-Sport tiimi boss Malcolm Wilson sõnas, et nii Ott Tänaku kui tema meeskonnakaaslase Elfyn Evansi tulevik sõltub kahe nädala pärast toimuvast Walesi MM-rallist. 

"Ma ei garanteeri midagi," sõnas Wilson autosport.com-ile. "Olen neile mõlemale öelnud, et arutame nende tuleviku üle pärast järgmist rallit. Võimalik, et mõned teised piloodid tulevad turule, seega oleks minust rumal kellegagi varem leping sõlmida kui vaja."

Küsimusele, kas see tähendab, et Evansi ja Tänaku karjäär sõltub Walesi rallist, vastas Wilson: "Jah, see on karm reaalsus, aga nii see on."

Kolme aasta eest korra juba M-Sporti tiimist välja heidetud Tänak usub, et suudab Walesis poodiumile kihutada. "Olen Suurbritannias mõned korrad WRC-autoga sõitnud ja mulle meeldivad need kiired teed. Oleme näidanud kruusal head kiirust, peame nüüd minema ja tegema täpselt sama asja."

Wilson lisas, et Tänaku ja Evansi episoodilised head esitused on temas frustratsiooni tekitanud. "Nad peavad rasketest aegadest üle saama. Neil on olnud piisavalt võimalusi, ent ma pole kindel, kas nad suudavad õppida ja hästi edasi minna. Nad peavad muremõtted peast välja saama ning jätkama oma tööd." 

Walesi ralli sõidetakse 12. - 15. novembril. Ühtlasi on see MM-sarja hooaja viimane võidusõit.