Rein TaaramäeFoto: ALDO LUUD
Jalgrattasport
1. november 2015, 10:33

Treeninglaagrisse sõitev Rein Taaramäe: olen ärevust täis ja motiveeritud nagu juunior

Oktoobrikuus pisut kergemalt treeninud profirattur Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et puhkus on nüüdseks möödanik ja korralikult treeningud alanud.

"Põhjus, miks nii varakult ja juba 100km päevad on selles, et poole jaanuari peal algaval Austraalia Down Underil pean joonel olema ja mitte ainult osalemas, vaid vaja oleks ka juba panna," kirjutas Taaramäe. "Vähemalt meeskond soovib nõnda. Igatahes treeneriga on treeningplaan juba paigas ja 3. novembril olen juba Lõuna-Prantsusmaal laagris. Ise olen ärevust täis ja motiveeritud nagu juunior. Vaatame mis välja kukub.

Puhkus oli tore, aga siiski ilma spordita ei olnud peaaegu päevagi. Jooksin, ujusin, rulluisutasin, matkasin, käisin jõusaalis ja maasikateks olid kaks cyclocrossi võistlust Tartus ja Tallinnas ning ka Ristna öösõit ja Emmaste maraton Hiiumaal. Korraldajad olid vingelt pannud, aitäh! Hea meel on, et uuel aastal on cyclocrossi sari suurem ja entusiastlikum.

Mina proovin igatahes joonel olla ja soovitan kõigile. Miks mulle cyclo meeldib on see, et tegemist ei ole pikkade maantee sõitudega ja pikkade mtb maratonidega. Sõidud toimuvad ringidel ja on huvitavad (takistused, liiv, pori, slaalomi sarnane keerutamine, kuid samas jagub kiirust ja rahvast ka raja ääres) ning võidusõidud vaid 30-45min pikkused. Suts ja valmis ning nalja kui palju. Just nalja. Vaadake või Youtube'ist vinget kukerpalli, mille ma eestikatel tegin, see oli naljakas. Selliseid emotsioone Selverist osta ei saa ja just kõik see fun mind sügisel starti toobki. Selline mõnus vaheldus maanteeratturi argipäevas."

Taaramäe täispikk postitus Facebookis.