Sergei Pareiko eemaldamine mängus FC Levadia - FC Flora.Foto: Alar Truu
Jalgpall
3. november 2015, 14:33

Sergei Pareiko vabandab, aga süüdistab kohtunikke vales otsuses (10)

Laupäevases jalgpalli Eesti meistrivõistluste mängus FC Levadia - FC Flora punase kaardi teeninud kodumeeskonna väravavaht Sergei Pareiko avaldas klubi koduleheküljel vabanduse, kus rõhutab aga, et kohtunikud tegid talle liiga.

"Vabandan kõikide Eesti jalgpallisõprade ees ebasportliku käitumise pärast, mis järgnes minu eemaldamisele laupäevases Premium Liiga kohtumises FC Levadia ja FC Flora vahel. Eelkõige vabandan kõikide Kadrioru staadionil viibinud fännide, pealtvaatajate ja laste ees!

Kaotasin enesevalitsuse kuna minu eemaldamine peakohtuniku poolt oli arusaamatu ja põhjendamatu. Minu hinnangul eksisid kohtunikud meie meeskonna vastu tänavusel hooajal korduvalt ning nende eksimuste tõttu kaotasime väga olulisi punkte, mistõttu olin sageli emotsionaalne. Leian, et vilemehed peaksid võtma oma tegude eest vastutuse ning austama sportlikke põhimõtteid," seisis Pareiko avalduses.

Pareiko teenis punase kaardi katse eest vastasmeeskonna mängijat lüüa. Samas sitatsioonist sai Flora penalti, millest löödi 1:0 värav (lõpuks võitis Flora 2:0). Pareiko väljakult lahkumine kestis mitu minutit ja selle jooksul karjus ta väravaesises situatsioonis keskset rolli etendanud Flora poolkaitsja Andre Frolovi peale.

Vaheajal lõi Pareiko Frolovi ja pealtnägijate kinnitusel Flora mängijat peaga kulmu pihta ja sõimas kohtunikke. Pärast mängu alustas ta kähmlust Flora väravavahtide treeneri Aiko Orglaga. Pärast mängu Pareiko ajakirjanikele ütlusi jagada ei soovinud.