Marco Killingsworth ja Kalev/Cramo pidid kaotuse märgiks käed üles tõstma. Tartu Ülikool/Rock noppis Küprose klubi vastu eurosarjas aga oma teise võidu.Foto: ARNO SAAR
Spordivaria
5. november 2015, 00:49

NII SEE JUHTUS | Sport 04.11: Eesti kossuklubidele eurosarjast võit ja kaotus, põnev vuti Meistrite liiga (2)

4. novembrit jääb spordis ilmestama jalgpalli Meistrite liiga, kus näiteks Müncheni Bayern alistas lausa 5:1 Londoni Arsenali. Mänguõhtu suurt ülevaadet loe SIIT. Samuti ei saa üle ega ümber korvpallist: Tartu Ülikool/Rock alistas FIBA Europe Cup'is 67:55 Nicosia Engomise, BC Kalev/Cramo jäi samas sarjas viimase sekundi viskest 78:80 alla Sofia Lukoilile. Mõistagi ei piirdunud Õhtulehe otseülekanne nende kolme sündmuse kajastamisega. Silma hoidsime peal kõigel tähtsal, mistõttu on paslik otseülekanne algusest lõpuni läbi lugeda. Siis võid olla kindel, et 4. novembri sporditeadmised on kenasti olemas!
00:46

Tänaseks Õhtuleht aga lõpetab, kohtume juba hommikul!

00:25
KORVPALL
00:08
JALGPALL

Ja tänaste mängude huvitav ning faktide rohke ülevaade on saadaval SIIN.

23:48
JALGPALL

Meistrite liiga mängud on tänaseks lõppenud. Tulemused on siin:

23:14
JALGPALL

Arsenal ei anna alla! Kahurimehed löövad Bayerni vastu ühe tagasi, tehes seisuks 1:4. Võrgu pani sahisema kesktormaja Olivier Giroud.

23:00
JALGPALL

Bayern ei jäta Arsenali kolkimist. Sakslased lähevad 4:0 juhtima, värava lööb Arjen Robben!

22:57
JALGPALL

Ja mida teeb Leverkusen?! Roma vastu on teise poolaja esimese kümne minutiga löödud kaks väravat tagasi, kui hetk tagasi sahistas võrku Mehmedi, siis nüüd Javier Hernandez! Seis on 2:2 ning tasub meelde tuletada, et kaks nädalat tagasi tegid meeskonnad 4:4 viigi.

22:55
JALGPALL

Porto läheb Maccabi vastu 2:0 juhtima, kui värava lööb Andre (pildil).

22:52
JALGPALL

Teised poolajad on alanud ning väravatest me puudust tundma ei pea! Leverkuseni Admir Mehmedi (pildil) koksas Roma võrku ühe tagasi (seis 2:1 Romale) ning Gent läks kodus Valencia vastu 1:0 juhtima. Värava autoriks Sven Kums.

22:42
JALGPALL

Mänguseisud lihtsamal kujul:

22:34
JALGPALL

Poolajad on läbi! Mis tänaste mängude seisud on, vaata SIIT.

22:31
JALGPALL

Bayern peksab Arsenali nagu rannamees rotti! Baierimaa au ja uhkuse kolmanda tabamuse saab enda nimele David Alaba.

22:24
JALGPALL

See tähendab, et vaid ühes Meistrite liiga mängus on seis 0:0. Ei Valencia ega Gent pole veel väravat löönud.

22:23
JALGPALL

Ja ka Londoni Chelsea on Kiievi Dinamo vastu juhtima läinud: Ukraina klubi kaitsja Aleksandar Dragovic (vasakul) saatis palli 34. minutil valesse väravasse. Juhtub ikka, Aleksandar!

22:19
JALGPALL

Valgevene tippklubi Borisovi BATE pidi Barcelona vastu oma esimese palli võrgust noppima alles 31. minutil, kui Neymar realiseeris penalti.

22:18
JALGPALL

Jätkame väravate lainel: Roma on Leverkuseni vastu 2:0 juhtima läinud, teise värava autoriks Edin Džeko.

22:16
JALGPALL

Ning Bayern on Arsenalile kahe nädala eest saadud kaotuse eest võimsalt kätte maksmas. Pep Guardiola hoolealused lähevad juba 2:0 juhtima, teise värava autoriks Thomas Müller.

22:14
JALGPALL

Jälle värav! Peterburi Zeniit on kohtumist Lyoni Olympique'i vastu juhtima läinud, tabamuse autoriks Artjom Dzjuba.

22:12
JALGPALL

Muide, Salahi värav Leverkuseni vastu on Roma klubi ajaloo kiireim Meistrite liigas löödud tabamus. Egiptlane pani väravavõrgu sahisema juba teisel minutil.

22:06
JALGPALL

Väravaid sajab taevast kui pussnuge! FC Porto on võõrsil Tel Avivi Maccabi vastu kohtumist juhtima läinud, värava lõi Cristian Tello. Samuti on edusesisu seilanud Zagrebi Dinamo, kelle eest sahistas Piraeuse Olympiacose võrku Armin Hodzic (vasakul).

Loe rohkem