Louis van Gaal patsutab Chris Smallingut. Pea meeles, Louis, CHRIS Smallingut!Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
4. november 2015, 11:06

VIDEO | Oh, Louis! Van Gaal näitas jälle seniilsuse märke

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna tänase hooaja üks paremaid, kui mitte parim mängija on olnud Chris Smalling. Pärast eilset 1:0 võitu Moskva CSKA üle kiitis peatreener Louis van Gaal taas oma kaitseliini liidrit. Kui ta nüüd vaid mehe nime suudaks meelde jätta ...

Esimest korda astus hollandlane Smallingu eesnimega ämbrisse tänavu suvel, kui kutsus pressikonverentsil enda kõrval istunud keskkaitsjat Mike'iks.

Peatreeneri prohmakas jäi Smallingule ka kohe külge. "Mängijad ei ütle mulle Mike, aga paljud fännid küll. Isegi kui reisime Venemaale või kuhugi mujale, igal pool kutsutakse "Mike! Mike! Mike!" See nimi jääb minuga igavesti," ütles Inglismaa koondislane nädal tagasi intervjuus.

Ja kui kõik keskkaitsja uut hüüdnime veel ei teadnud, siis valas van Gaal pärast eilset kohtumist selle betooni. Rääkides teisel poolajal olukorrast, kus mees pärast väravavaht David de Gea tõrjet venelaste ründaja teisele pealelöögile ette viskus. ütles hollandlane: "David de Gea päästis meid ja seejärel Michael Smalling."