Rocki peatreener Gert Kullamäe.Foto: Aldo Luud
Korvpall
4. november 2015, 21:53

Gert Kullamäe: välismängus on punkt tähtsam kui mängupilt

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond jätkab FIBA Europe Cupil täiseduga ning peatreener Gert Kullamäe rõhutas, et Küprosel peetud mängus oli punkti saamine mängupildist tähtsam.

Rock jäi Nicosia Etha Engomi vastu juba esimesel veerandil 15 punktiga taha, kuid jõudis enne poolajavilet ettegi ja võitis lõpuks 67:55. "Algus oli väike šokk meile kõigile. Ei tea, kas Küprose soe ilm uinutas või miski muu," ütles Rocki peatreener Gert Kullamäe. Päeval oli Nicosias 25 soojakraadi. "Eks meid võis mõjutada ka vastase esimese vooru 36-punktiline kaotus. Ka skauting jäi poolikuks, sest vastane oli sel hooajal pidanud ainult ühe võistlusmängu.

Eriti rünnak oli alguses rabe ja sellest tulenevalt tekkis raskusi ka kaitses. Aga samm-sammult jõudsime mängu tagasi. Alguses aitas kaitse ja ühest hetkest läks ka rünnak paremaks. Kolmandal veerandil pääsesime mitme kaugviske abil eest, kuid head rütmi ei leidnud me mängu lõpuni. Ent välismängus on punkt mängupildist tähtsam ja see on meil käes - õnneks ei lõpe korvpallimäng esimese veerandiga," jätkas Kullamäe.