Tartu Rocki meeskond nõu pidamas.Foto: Aldo Luud
Korvpall
5. november 2015, 12:48

Mängime seda ringmängu: Tartu Rock on kõvem kui CSKA ja Himki! (2)

Teame hästi, et säärased võrdlused pole just kõige tõsisemad, aga meeldivas olukorras on neid ikka tore teha. Ehk jutt käib sellest, kuidas Tartu Rocki kossusats on kõvem kui CSKA ja Himki!

Nimelt juhtus eile EuroCupil niisugune lugu, et Nižni Novgorod kaotas kodusaalis üllatuslikult Klaipeda Neptunasele (78:82). Seesama Nižni, kes oli mõni päev varem alistanud VTB Ühisliiga raames Himki 93:92 ning veel nädal varem lisaajal 86:82 ka Moskva CSKA. CSKA ja Himki jagavad Euroliigas oma alagruppides esikohta!

Neptunasest omakorda on Leedu liigas jagu saanud Utena Juventus, tollest aga FIBA Europe Cupil Tartu Ülikool/Rock. Ehk nagu selle ringmängu matemaatilisel loogikal põhinev tore järeldus kõlab: Rock on kõvem kui CSKA ja Himki!

Loomulikult teame, et spordis need asjad päris nii ei käi. Näiteks on omakorda BC Kalev/Cramo alistanud Rocki, aga miks kalevlased siis CSKA-le 33 punktiga kaotasid?... Pühapäeval kohtub Kalev Ühisliigas teise suursoosikuga järjest, kui Venemaal astutakse vastu Himkile.