Swindon Towni ründaja Henrik Ojamaa Eesti koondise lõplikku nimekirja ei mahtunud.Foto: Ott Järvela
Jalgpall
5. november 2015, 15:16

Pehrsson praakis välja Levadia vanameistrid ja Ojamaa (2)

Eesti meeste jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson avalikustas need 26 jalgpallurit, kellega arvestab novembris Gruusia ning St Kitts & Nevise vastu peetavates maavõistlustes.

Loe ka: "Sergei Pareiko osaleb hüvastijätumängus St. Kitts ja Nevisega teisel poolajal".

Võrreldes 28. oktoobril avaldatud esialgse nimekirjaga praakis Pehrsson välja kuus mängijat. Väravavaht Mait Toomi (FC Flora) ja ääreründaja Igor Subbotini (Levadia) väljajäämine pole üllatav.

Esimest korda pärast juunit esialgsesse nimekirja mahtunud Henrik Ojamaa (Swindon Town) lõplikku ei mahtunud. Kõrvale jääb ka äärekaitsja Taijo Teniste (Sogndal), kelle asemel soovib Pehrsson ilmselt anda võimaluse Flora äärekaitsjatele Gert Kamsile ja Markus Jürgensonile, kes valikmängudes vahetuspingile jäänud.

Lõplikust nimekirjast jäi välja Eesti meistriliiga käimasoleva hooaja resultatiivseim mängija, FC Levadia ründaja Ingemar Teever, kes alates juunist kogu aeg sinna mahtunud.

Samuti praakis Pehrsson välja Dmitri Kruglovi (Levadia), kes sai juunis kodus San Marino vastu kirja oma 99. koondisemängu, aga jäi septembris vahetusmeheks ning ei mahtunud oktoobris enam lõplikku nimekirja. Kruglovi 100. mängu ootus jätkub.

Potentsiaalseid debütante on Pehrssoni nimekirjas kaks - FC Flora keskkaitsja Nikita Baranov ja sama klubi ründav poolkaitsja Rauno Sappinen.