Ott TänakFoto: GIUSEPPE CACACE
Auto-Moto uudised
6. november 2015, 19:54

Ott Tänak: oleme valmis selleks, et teha Walesis üks hea ralli! (7)

Ott Tänak on järgmisel nädalal toimuva ning tema karjääri otsustava Walesi ralli eel heas tujus. Eestlane sõnas M-Spordi pressiteenistuse vahendusel, et temalt võib oodata head tulemust.

"Oleme valmis selleks, et teha Walesis üks hea ralli. Olen kolm viimast korda seal Ford Fiesta RS WRC-ga sõitnud, seega kogemustepagas on meil suur. Oleme nüüdseks veendunud, et sellel spordialal loevad kogemused ja see, kuidas su märkmed suurel kiirusel vastu peavad," sõnas Tänak, vihjates Kataloonia rallil legendi vea tõttu toimunud katkestamisele.

"Walesi ralli on alati paras väljakutse, olenemata ilmast, kuid me naudime seda. Katsed on kõik üsna kiired ja sujuvad. Tee võib minna küllalt libedaks, kui need teisel läbimisel üle sõidetakse, kuid need meeldivad mulle siiski," on ta kindel.

"Teame, mis on meid ees ootamas ja oleme selleks valmis. Tahan suruda nii, nagu ma seda viimastel kruusarallidel teinud olen, anda endast maksimumi ja tõestada, milleks me võimelised oleme. Konkurents on kõva, kuid ma tean, et me võime kruusal konkurentsivõimelised olla ning ma tahan jätkuvalt parmaks minna ja teha nii head tööd kui võimalik."