Eesti meeste käsipallikoondisFoto: PEETER LANGOVITS
Käsipall
7. november 2015, 18:38

NII VALUS! Eesti jäi käsipalli MM-valiktsüklis võiduta (1)

Eesti meeste käsipallikoondis viigistas MM-valiktsükli viimases kvalifikatsioonimängus Gruusiaga 25:25. Seejuures juhtisid eestlased kohtumist mõned sekundid enne lõppu.

Eesti võitis avapoolaja 14:13 ning läks teisel poolajal Karl Toomi visetest kuue väravaga 22:16 ette, kuid grusiinid tulid visalt järele ning viigistasid vahetult enne lõppu seisu 25:25.

Kolm sekundit enne lõppu võttis Eesti aja maha ning Jürgen Rooba sai eemalt veel pealeviske teha, kuid imet ei sündinud ning eestlased pidid leppima viigiga.

Jürgen Rooba viskas 9 väravat, Toom tõi kaheksa, Kaspar Lees neli, Martin Johannson kaks, Karl Roosna ja Andris Celmins ühe tabamuse.Gruusiale tõi Irakli Tšikovani parimana 8 väravat.

Tel Avivis toimunud MM-valiktsüklis sai Eesti kaks viiki ning kaotuse Iisraelilt ning nende jaoks on pileti püüdmine lõppenud. Alagrupi võitja ja ühtlasi edasipääseja play-offi selgitavad täna algusega kell 19.15 Iisrael ja Portugal, kellel on kahest mängust koos vastavalt neli ja kolm punkti. Eesti kogus kolmest kohtumisest kaks ning Gruusia ühe silma