Raigo Kuusnõmm ja Ott KiivikasFoto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit
Spordivaria
8. november 2015, 17:48

MMil esikuuikusse jõudnud kulturist Ott Kiivikas: jõhker tunne! (4)

7.-9. novembril toimusid Hispaanias Benidormis kulturismi ja klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlused. Eestit esindasid Ott Kiivikas ja Raigo Kuusnõmm.

Ott Kiivikas pääses võistlustel esmalt poolfinaalidesse, seejärel finaalidesse ning lõppkokkuvõttes saavutas kuuenda koha. Varasemalt on Ott pääsenud MMi finaalidesse kahel korral (2004 ja 2010) aastal.

Raigo Kuusnõmme jaoks oli tegemist tema esimese MMiga kulturismis. Võistlustel pääses ta esmalt kindlalt poolfinaalidesse ning lõppkohaks jäi üheksas.

Ott Kiivikase kommentaar: "Väga rahul oma etteastega, esimest korda esimene väljakutse! 16 MMi pidi kohal käima, et tunda laval, et oled kohe finaalis. Jõhker tunne! Esimese pauguga olin ainus eurooplane kes egiptlaste, iraanlaste kõrvale kutsuti! Ei saanud kohe arugi mis toimub.

Finaalis tundsin et saan kuuenda koha, olen sellega siiski väga rahul 18 mehe seas esimese 1/3 sekka tulla ja mis kõige olulisem, viimase kolme aasta finaalidest teist korda finaali, mis tähendab, et see ei ole juhus."