Reijo KuusikFoto: JK Tarvas
Jalgpall
8. november 2015, 20:15

Rakvere Tarva vutiklubi eestvedaja: täna naudime ja tähistame, homme saabub reaalsus

Esimest korda klubi ajaloos Eesti jalgpalli eliitseltskonda murdnud Rakvere Tarva eestvedaja Reijo Kuusik sõnas, et ei kavatse täna teha muud, kui nautida ja tähistada seda, et ajalugu on tehtud.

"Täna on emotsionaalne päev, homme peab vaatama jälle reaalsusesse, kuidas edasi läheme ja mis saab edasi," sõnas mängijana tänavu kaheksas liigamängus platsil käinud Kuusik Õhtulehele. "Täna me sellele ei mõtle, vaid naudime seda, kus me hetkel oleme."

Tõtt-öelda ei julgenud rakverelased Kuusiku sõnutsi nõnda rõõmsast õhtupoolikust hommikul unistada, sest nende seis oli keeruline. Esiteks pidid nad ise alistama esiliiga liidrina Rakverre sõitnud FC Levadia duubelmeeskonna ning lootma, et Kiviõli Irbis alistab kodus Tallinna Kalevi. 

"Kui olime Levadia vastu 2:0 juhtima läinud (15. minutil - M.T.), hakkasime pingsalt jälgima, mis toimub Kiviõlis," kirjeldab Kuusik tänaseid sündmuseid. Et kohtumine Rakvere lõppes pisut varem kui Kiviõlis, oli kogu meeskond platsi keskringis ja elas telefoni vahendusel Kiviõlile kaasa. "Kui uudis tuli, hakkasime tähistama, kerge püro, grupihüppamine ja tõstsime peatreenerit õhku."

Rakvere Tarva nimeline klubi pallib Eestis aastast 2011, enne seda tegutseti kolm aastat FC Flora süsteemi osana ning aastatel 2004-07 Rakvere jalgpalliklubina. Viimased nimemuutusest klubi eestvedajana tegutsev Kuusik lootis ametiaja algusest saadik, et ükskord säärane rõõmupäev koidab.

"Eelmise hooaja lõpus sain kampa Valeri Bondarenko. Seniajani vedasin üksi, aga kui üksi kõike teha, siis kuskilt logiseb," ütles Bondarenko tulekuni ka peatreeneri kohuseid täitnud Kuusik. "Sel aastal on Valeri aidanud ja võistkonnaga suurt tööd teinud. Ilus lõpp ilusale hooajale, Rakvere jalgpall kõrgliigas on ajalooliselt väga kõva sündmus!"

 

Tulevikus lähevad siit riietusruumist välja Premium Liigas mängivad Tarva mängijad!

A video posted by Rakvere JK Tarvas (@jktarvas) on

 

Foto: Ain Liiva

A photo posted by Rakvere JK Tarvas (@jktarvas) on