Mihkel Räim.Foto: MATI HIIS
Jalgrattasport
9. november 2015, 10:34

SUPER! Andekas Eesti noorrattur sõlmis profilepingu tiimiga, mida aitab arendada maailmameister Peter Sagan ise! (1)

Eesti jalgrattasport on jälle ühe profi võrra rikkam – 22aastane Mihkel Räim sõlmis lepingu Iisraelis registreeritud klubiga Cycling Academy, vahendas Spordipartner.ee.

„Tiimi baas asub Itaalias. Esialgse plaani kohaselt on kalendris ainult esimese kategooria sõidud Euroopas, USA-s ja Aafrikas," lausus tänavusel MM-il U23 arvestuses 15. koha saanud Räim. „Tiimi spordidirektoriks on endine proff Nicki Sörensen. Meeskonnaga on seotud ka Peter Sagan (valitsev grupisõidu maailmameister), tema on patroon ning annab veidi tuge. Samuti on klubiga seotud Sagani isiklik mänedžer. Meeskond tundub olevat päris tugev. Hetkel on leping sõlmitud kolme endise Pro Touri mehega."

Lisaks Räimele on kontinentaaltiimiga liitunud Guillaume Boivin, Namiibia meister Dan Craven, USA mägironija Chris Butler ja Mehhiko mägironija Luis Lemus.

Järgmiseks hooajaks on Eesti ratturitest profileping olemas järgmistel meestel: Rein Taaramäe (Katjuša), Tanel Kangert (Astana), Aksel Nõmmela (Leopard Cycling), Martin Laas (Team Marseille 13 KTM).