Sergei PareikoFoto: LAURA OKS
Jalgpall
9. november 2015, 14:05

Magnus Pehrsson Pareiko punasest kaardist: miks peaks ta seetõttu koondisest eemal olema?

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson sõnas, et kuigi väravavaht Sergei Pareiko teenis FC Levadia särgis FC Flora vastu punase kaardi, ei kahelnud ta mehe koondisesse lülitamisel. Pareiko pääseb platsile 17. novembril Saint Kitts ja Nevise vastu. 

"Jah see juhtus ning loomulikult ei saa punasest kaardist mööda minna ning võibolla mõned fännid arvasid, et ta jääb meeskonnast välja, kuid miks ta seetõttu olema Eesti koondisest eemal? Usun, et kõigile osapooltele on säärane karjääri lõpetamine hea. See on ilus lõpp tugevale karjäärile. Sergei väärib tänu ja on hea, et tekkis võimalus tema koondisekarjäärile säärane ametlik punkt panna. Platsile jookseb ta teisel poolajal," rääkis Pehrsson.

Pehrssoni sõnul on MM-valikmängudeks koondisest eemale jäetud Pareiko temaga ka ära leppinud. "Mina ja Pareiko kohtusime ning nüüd on meil isegi parem teineteisemõistmine, miks ta eelmisel korral meeskonda valitud polnud," sõnas rootslane.

Pareiko liitub meeskonnaga laupäeval. "Meil on reedel puhkepäev ning mõtlesime treeneritetiimiga, et on hea, kui ta saab osaleda kolmel täispikal treeningsessioonil," sõnas Pehrsson.