Kergejõustik

Kas Venemaal mõni puhas tippkergejõustiklane ka on? (6)

LISA KOMMENTAAR

ühine vöönd10. november 2015, 09:13
Samuti võiks küsida ka et kas EEstis mõni puhas tippsuusataja kah on? Ilmslt ei ole. Kui dopingut enam pruukida ei juleta, siis see praegune seis ONGI EESTI SUUSATAMISE ÕIGE TASE ja OM MEDALID PEAB RAHULIKU SÜDAMEGA TAGASTAMA. Valega saadud medalid ei too Eesti rahvale rõõmu, Vaid on pigem veskikiviks kaelas. Kahju et meie tippjuhid seda ei mõistnud vaid asusid kohe vasturündavale positsioonile, nagu Venemaa praegu. Olemegi nendega ühises vööndis.
pluto10. november 2015, 20:13
aga siis poleks Eestil ju ühtegi medalit?
Venemaa on Bütsants10. november 2015, 08:53
ja seal ei kehti õhtumaade seadused.Kuni eelmise sajandi alguseni oli lootust,et venemaal on lääne sarnase ühiskonna ehitamine võimalik,siis praegu pigem mitte.On raha,ostan ameti ja panen selle ennast teenima-selline on lühike vene seaduse tõlgendus.Suur õnn,et oleme sellest mülkast lahti saanud.
Noh.10. november 2015, 10:12
Ja kuidas Eestis teistmoodi on?
puusalt lastes....10. november 2015, 08:05
umbes samapalju kui teiste riikide kergejõustiklaste hulgas!
Lorenz10. november 2015, 07:42
Arvestades venelaste viimase MM tulemusi(nende puudumist), on neil puhtaid tippe küllaga. Ka sellele MM-ile kvalifitseerusid vaid sportlased, kelles oldi 100% kindel, et dopinguga jamasid ei tule .Juba enne MMi olid venelased juba suures pasas. Terve see riik on dopinguuimas. Igasugu jamade pärast oleks nad mõistlik OM ilt kõrvale lükata. Aga ega Putin oma strateegiat muuda. Iga olümpia tähendab talle järjekordset sõjalist kallaletungi oma naabrile . Peking-Gruusia, Šotsi-Ukraina