Južnõi Himiku peatreener Oleg Juškin.Foto: khimik.com.ua
Korvpall
10. november 2015, 15:52

Južnõi Himiku treener: Rock pole nõrgem kui 2012. aastal, mil neile 17 punktiga kaotasime

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond peab täna kell 19 FIBA Europe Cupil kolmanda mängu, vastaseks Ukraina hetke parim klubi Južnõi Himik. Vastaste peatreeneri Oleg Juškini hinnangul on Rocki näol tegemist väga tugeva meeskonnaga.

„Himik kohtus selle klubiga mõni aasta tagasi, kui meie koosseisus olid Willie Deane ja Suad Šehovic (nimekad tugevates Euroopa klubides mänginud mehed – toim) ning siis južnõilased kaotasid umbes 17 punktiga (jutt käib aastast 2012, Rock võitis 94:77 - toim). Praegu pole Rocki koosseis toonasest nõrgem," valmistab Juškin Himiku kodulehel fänne ette võimalikuks ebaeduks.

„See meeskond tuli eelmisel hooajal Eesti meistriks, võistkond on traditsioonidega, ambitsioonikas ja võitlusvõimeline. Valmistume mänguks väga tõsiselt ja arvan, et eurosarja mängud Nicosia ETHA Engomi ja Utena Juventusega sunnivad teisi arvestama meie kui tõsise vastasega. Võimalik, et keegi kandis enne hooaega meid maha, sest koosseisus on eilsed duublimängijad ja kaks leegionäri. Astusime esimese sammu, saime kaks võitu. Algus on hea, kuid ees seisab veel pikk tee. Peame valmistuma, häälestuma ja võitlema."