Magnus PehrssonFoto: Arno Saar
Jalgpall
10. november 2015, 17:56

Magnus Pehrsson: kindlasti jäävad homme eemale Sergei Zenjov ja kaitseväelased

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson sõnas homse sõpruskohtumise eel Gruusiaga, et kindlasti on meeskonna algkoosseisus võrreldes MM-valikkohtumisega kolm muudatust. Homme ei saa mängida vigastuste küüsis Sergei Zenjov, Taijo Teniste ning kaitseväes olevad Ilja Antonov ja Andreas Raudsepp.

"Kõik peale Zenjovi on valmis mängima. Tema reie tagalihasele tehakse täna õhtul MRT- uuring. Kindlasti jääb ta eemale homsest mängust ning teispäev on samuti kahtluse all. Aga ootame täna õhtuni. Raudsepp ja Antonov on kaitseväes ning nad liituvad meiega järgmiseks mänguks," sõnas Pehrsson.

Võimatu pole ka Rauno Sappineni ja Nikita Baranovi debüüt. "See on võimalik. Mõlemad on näidanud Flora eest hooaja lõpus väga häid mänge, nad on kindlasti kaks parimat liigamängijat. Nad väärivad võimalust - kui mitte homme, siis kindlasti teisipäeval," ütles Pehrsson.

Gruusia meeskonna kohta sõnas Pehrsson, et tegu on oskuslike mängijatega. "Vaadates eelmisi mänge, mängivad nad 3-4-3 formatsiooniga, neile meeldib hoida palli, olla agressiivne. Kindlasti peame hästi kaitsma. Kui lasta neil dikteerida, on nad võimelised hästi mängima iga koondise vastu," arvas Pehrsson.