Ründaja Henri Anier liitus Šotimaa esiliigaklubiga Hibernian 1. septembril, aga pole vigastuste tõttu jätkuvalt debüüti teinud. Täna mängis ta esimest korda Hiberniani duubelrivistuse eest.Foto: Hibernian FC
Jalgpall
10. november 2015, 23:07

SUPERUUDIS! Henri Anier taas pika-pika pausi järel platsil!

Ründaja Henri Anier mängis täna viiekuulise pausi järel tõsises jalgpallimatšis, kui tegi tunni jagu kaasa Šotimaa klubi Hibernian duubelrivistuse matšis Heartsiga.

Anier osales viimati ametlikus kohtumises 9. juunil, kui sekkus vahetusest viimaseks 27 minutiks Eesti koondise 2:0 võidus Soome üle. Koduklubi Dundee Unitedi eest ta Šotimaa kõrgliigas uue hooaja alguses platsile ei saanud ning pärast laenu alusel esiliigaklubisse Hibernian siirdumist on teda vaevanud vigastused, mistõttu pole koondise peatreener Magnus Pehrsson saanud teda ka rahvusmeeskonda kutsuda.

Täna kuulus Anier kahe Edinburghi klubi duublite vahelises kohtumises Hiberniani algkoosseisu ja mängis tunni. Duubelrivistuse mäng ei tähenda Anier Hiberniani-debüüti, aga loodetavasti pole seegi enam mägede taga. Hiberniani duubelrivistus kaotas 0:1, klubi Twitteri-voo järgi otsustades sooritas Anier kaks korralikku pealelööki.