Ragnar Klavan palli söötmas.Foto: MARI LUUD
Jalgpall
11. november 2015, 16:27

VIDEO | Ragnar Klavan õpetab: söötmine on minu mängus väga tähtis element

Eesti Koolispordi Liit (EKSL) jätkab interaktiivset õppeprogrammi jalgpalliga, kus Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan räägib, kuidas sooritada tehniliselt korrektselt sisekülje söötu.

EKSLi presidendi Lauri Luige sõnul on programmi eesmärk aidata koolinoorel ja ka õpetajal end paremini kehalise kasvatuse tunniks ette valmistada. "Kui teoorias asi selge, saab niigi nappi tundi senisest tulemuslikumalt kasutada. Eesti Koolispordi Liidu eesmärk on aidata kaasa koolinoorte tervislike ja sportlike eluviiside arendamisele," sõnas Luik.

EKSL koostöös Eesti Jalgpalli Liidu ja S-Filmiga tootis kokku 7 videoklippi. Kõik videoklipid laetakse järgmiste nädalate jooksul EKSLi Youtube'i kanalile.

"Meil on väga hea meel, et saame noortele tutvustada jalgpalli põhielemente ja teha seda eeskujude abil – järgmistes videoklippides astuvad lisaks Ragnar Klavanile üles ka Konstantin Vassiljev, Kethy Õunpuu ja Eneli Vals," märkis endine tippmängija, jalgpalliliidu rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas. "Meie kooliprojekt, mis vältab 2020. aastani, kannab eesmärki luua noortele spordiga tegelemise harjumus ning pakkuda neile selleks võimalused – teadmised ja oskused, mis tulevad videoklippide abil, on väga oluline nii noortele kui ka õpetajatele. "