Spordiblogi

Ville Arike | Miks Kalev/Cramo meeskond järjest kaotab (13)

LISA KOMMENTAAR

qdq16. november 2015, 22:10
alkoholism ja nutiseadmed mõjuvad
Korvpall15. november 2015, 18:28
Puid laduma ja jõudu tegema.
nohjah14. november 2015, 10:43
arvamus13. november 2015, 07:50
Tõesti, viimased kuus aastat pole mina nii viletsat Kalev/Cramot näinud. Kõige suurem põruja on Ross, prooviti haipida kõvasti, kuid spetsialistide sõnad on täppi läinud, et ta ei saa Fibas ja Vtb-s hakkama, tema mäng on ausaltöelda kohutav, teine põruja on Rain Veideman, tema mäng on väga liimist lahti. Kahju, et klubi hooaja alguses peatreeneri vahetust ei teinud, kuna Varrak jääb lahjaks.
ee12. november 2015, 20:19
olgem ausad eelarve on cramol väiksem kui eelmistel hooaegadel ,sama on ka rockil !!! Sinna see surnud koer ongi maetud ....no money no funny . Suht kehvas vormis on ka moned mängijad ,pean silmas freimanis ,koondises rabeles kui hull ,aga klubi hooaeg läheb ikka tal üle kivide ja kändude kahjuks
Enn12. november 2015, 18:52
Machado... Seda klouni ei saa ikka liialt üles ka haipida. Ilma Elegarita oli ta lihtsalt üks tobe isetseja.
Ja Elegar oli ju mitu aastat Cramos tolknenud. Imelikul kombel just koos platsil olles mängisid nad hästi.
Wrr12. november 2015, 22:32
Parim mängujuht, kes Eestis pallinud! Ja sinusuguse tauni arvamus ei koti kedagi...
to wrr14. november 2015, 17:59
Ilma Elegarita on ta samal tasemel nagu meie Sokk, natuke kiirem ja jõulisem ainult.
ühesõnaga12. november 2015, 16:20
joogu vähem ja treenigu rohkem!
Wrr12. november 2015, 22:31
Jutt ei käi Rocki mansast.
Joodik15. november 2015, 10:13
Ainult sellest see ju käib
Huviline fänn12. november 2015, 15:52
Suhteliselt absurdne pealkiri. Taas "hea" Arike. BC Kalev/Cramo on üldiselt oma võimalused ju rahuldavalt välja mänginud. VTB Ühisliigas on ju saadud need nn kohustuslikud võidud. Kuid kas need ikka ongi nii kohustuslikud?! Rahvusvahelisel areenil on ju iga võit kulla hinnaga. Nymburk on sellel aastal lihtsalt oluliselt parem, kui mulla. Sama mInski Tsmokiga. Viimasega pole ka mängitud. Eelmise aasta play-off jäigi ju Minskisse. FIBA Europe Cupil anti ära võidetud mäng Sofias lucoilile. Ja võidetav oli ka mäng Maccabiga Tallinnas. Mõlemas mängus pani minu arvates lõppudes oluliselt puusse ka Varrak. Kindlasti ei ole Sokk mängujuhina Maćhado, ja veel vähem on seda Martin Dorbek. Viimase tugevus on kaitsemäng. EElmise aasta tasemest väga kaugel on kaks kkondiste põhimeest, Freimanis ja Veideman. Ja sinna jääb ju oluline osa punktidest. Ja masendav on kaitse ja just pallikaotused. Viimased tulevad aga palli kõsitlemisest tugeva kaitse ja surbve olukorras. Eelmisel aastal üllatati kõikki, sellel korral ollakse täiesti keskmisel tasemel. Suuri kaotusi on ju seni vaid kaks, gigantidele CSKA-le ja Himikule. Edasipääsu ainus võimalus täna on võidud kõigis järelejäänud mängudes, ka Maccabi üle IIsrealis. Kuid ka sellest ei pea piisama: korvide vahe on täna - 20, õnneks mängib Maccabi Eniseyga Krasnojarskis. Ega neilgi pole midagi kindlat, sest kaks mängu, BC kalev/Cramo ja Lucoiliga on väljas.
njh12. november 2015, 15:30
Eks suuresti tänu Elegarile need eelmise aasta võidud tulid ja Machado oli rünnakutel efektiivsem kui Sokk, kes jääb lihtsalt lühikeseks VTB ja Euroliiga satside vastu. Kõige suurem pettumus on Freimanis, kelle mäng ei suju kohe üldse ja ka Rossi kehv visketabavus on üllatuseks.